Dark Fusion, Linear Disorder, MBP, Acid Scorn - Live At Fabrica


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Rusidava Music va prezinta in data de 6 aprilie in clubul Fabrica, un eveniment menit sa promoveze scena undergroud. Va fi o seara dedicata sonoritatlor industriale asezonate cu thrash/ death melodic/ progressive metal.

Bilete se gasesc atat prin reteaua IaBilet.ro in sectiunea Ticket URL a evenimentului, cat si la fata locului.

Online - 20 lei
La intrare - 25 lei

Program:

19:30 - 20:00 Acid Scorn
20:20 - 21:10 MBP
21:30 - 22:20 Linear Disorder
22:40 - 23:50 Dark Fusion

Dark Fusion

Dark Fusion s-a infiintat in 2010, are la activ 2 albume de studio, InFusion (2012), Cyber Nation (2016), iar in 2015 a reprezentat Romania la prestigiosul festival "Wacken Open Air" in cadrul "Metal Battle" (W.E.T. Stage), ocupand un onorabil loc 6 din 28 trupe participante. Partea concertistica insumeaza concerte in Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria si Romania.

Stilul de muzica este o fuziune de cyber/fusion/industrial/melodic/death metal, iar trupa pregateste piese pentru urmatorul material discografic ce va insuma experienta muzicala a trupei cu un sound mult mai industrial si riffuri mai simple

Linear Disorder

Line​​​​​​​​​​ar Disorder este o trupa bucuresteana de modern melodic death metal infiintata in vara anului 2016. Din punct de vedere muzical, Linear Disorder urmareste sa aduca un sound specific stilului melodic death metal, dar transpus intr-un context modern, cu influente de metalcore, deathcore, djent etc, iar pe viitor, chiar continuarea elaborarii acestui sound si extinderea influentelor. Din punct de vedere liric, tematica se bazeaza pe problemele societatii, viata, instinct si haosul organizat pe care il reprezinta realitatea, lucru care a inspirat si titlul formatiei.

Mihai Barbu Project

Mihai Barbu Project s-a format la initiativa vocalistului si chitaristului Mihai Barbu, si isi propune sa popularizeze progressive/atmospheric metal-ul atat in Romania cat si in strainatate, avand o abordare neconventionala, care se bazeaza mai mult pe stari transmise de sunete si de instrumente, in compozitia pieselor.

Acid Scorn

Acid Scorn face parte din noul val de thrash metal cu influente de la death pana la metal core. Trupa vrea sa transmita mesajul prin care oamenii sa lupte in ceea ce cred in indiferent de situatie.

Stay Metal! \m/

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente