Death DTA & Obscura


Data și ora:
Bilete:
65 - 80 de lei
Gazdă:
Piața Unirii 1, București, Romania
Organizator:

Despre

Trupa americana DEATH DTA va canta in premiera in Romania pe 4 aprilie. Concertul va avea loc in TY Events Hall din Bucuresti, o locatie de evenimente noua, mare, aflata in incinta magazinului Unirea la etajul 1.

Alaturi de americani va canta si trupa germana de progressive metal, OBSCURA in cadrul unui eveniment marca METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016 (Kreator, Delain, Rotting Christ, Dragonforce + multi altii).

Inca din 1993 americanii si-au construit reputatia de a fi una dintre cele mai creative si inovative trupe de progressive death metal atunci cand au lasant al 5-lea album de studio "Individual Thought Patterns", nume ce a fost acordat si turneului din 2016 in cadrul caruia trupa va ajunge la Bucuresti. Albumul a fost unul dintre cele mai tehnice ale trupei si a aratat talentul si maiestria lui Chuck Schuldiner.

In 2016, legendarul album este adus la viata in cadrul unui turneu european de exceptie iar DEATH DTA vor aduce un tribut live acestei capodopere. Lineup-ul trupei este unul grandios: Steve di Giorgio (Testament, Sadus), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) and Max Phelps (Cynic) .

Trupa de progressive metal germana OBSCURA va completa seara si isi vor prezenta cel mai recent album de studio, Akroasis. La 5 ani dupa mult laudatul OMNIVIUM, OBSCURA vor oferi un material puternic si dinamic care va slefui si mai mult stilul death metal-ului contemporan.