Degustare de Vin DAGON Clan

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Viitorului 34, Bucharest, Romania, 020614
Organizator:

Despre

Asa cum am anuntat, ne bucuram de o revenire cu forte proaspete si cu o noua locatie pentru Gastronomika, la adresa: Str. Ion Neculce, nr. 63.

O astfel de veste merita si un eveniment in care sa putem sarbatori, sa ne simtim bine si sa va facem cunostinta cu acest loc frumos, plin de povesti. Va invitam joi, 22 martie, incepand cu ora 19:00, sa ne bucuram de viata asa cum se obisnuieste la noi, cu mancare delicioasa si bautura aleasa.

Bucataria Gastronomika va fi iar invaluita in miresmele mult indragitelor preparate, gatite cu multa daruire de catre bucatarii nostri, iar pentru o seara complet desavarsita, Dagon Clan Wines vine in completare cu o degustare de vinuri cu adevarat speciala. Dagon Clan este un vin tanar nascut la maturitate de regiunea Dealul Mare, cu o filozofie care sustine respectul pentru strugure si vin. Enologul Clanului, reputatul australian Mark Hasima, considera ca acest respect, alaturi de cautarea elegentei si puritatii in expresia vinului sunt resorturile care trebuie sa impinga spre perfectiune un vinificator.

Mai departe, va lasam in compania vinurilor ce vor fi prezente:

Dagon Clan - Clar 2015
Clar 2015 are o stralucire aurie-smarald, cu parfum caracteristic de soc si flori de camp. Textura este matasoasa, iar gustul complex de fructe albe, miere si ierburi staruie mult dupa degustare.

Dagon Clan - Har 2016
Har 2016 straluceste apetisant in pahar, afisand o culoare roz somon pal si mirosind intens a fructe rosii. E atat de proaspat incat pare ca ar fi tasnit din vie direct in pahar.

Dagon Clan - Jar 2014
Jar 2014 straluceste rosu-purpuriu din pahare si respira arome intense de visine si fructe de padure. Elegant, cu tanini fini si un gust care ramane indelung in gura, vinul poate fi baut atat imediat, insotit cu branzeturi fine, cat si pastrat la invechire cativa ani.

Dagon Clan - Clestar 2015
Clestar are o stralucire aurie si degaja arome exotice de condimente orientale. Gustul este corpolent, bogat si in acelasi timp proaspat.

Va asteptam! Detalii si rezervari la +40 737 940 512.