Degustare de vinuri Vitis Metamorfosis


Data și ora:
Gazdă:

Str. Matei Voievod, 94 bis, Bucharest, Romania, 21457

Despre

Te invitam joi seara sa degusti vinurile Vitis Metamorfosis si sa aflii povestea din spatele lor.

Vom degusta si vom savura vinurile propuse de Fiorenzo Rista – un adevarat artizan al vinurilor. Astfel vom beneficia de cele mai bune recomandari si de cele mai potrivite asocieri culinare.

Fiorenzo Rista este oenologul Vitis Metamorfosis. El este cel care ingrijeste fiecare vin, astfel incat aromele sa fie cat mai placute si armonioase. Cu experienta de peste 25 de ani in domeniu, acumulata in Italia si in Romania, Fiorenzo a decis sa investeasca intr-o podgorie proprie in Dealu Mare, convins fiind ca aici pot lua nastere unele dintre cele mai bune vinuri romanesti. In cadrul Vitis Metamorfosis, a ales sa creeze vinuri care sa reflecte specificul local, combinate cu noi stiluri care sa revitalizeze vinurile locale. Iar toate acestea s-au impletit perfect in sticlele care poarta eticheta Vitis Metamorfosis. Recunoasterea acestui lucru nu a intarziat sa apara – recent, vinul Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon 2009, a primit Medalia de Aur la Premiile de Excelenta vinul.ro.

Vitis Metamorfosis s-a născut din munca unor oameni pasionați și, mai ales, neobosiți. Ei reprezintă sufletul viilor: profesioniști a căror viziune se regăsește în fiecare sticlă de vin. Vitis Metamorfosis îşi propune să promoveze soiurile autohtone şi o viticultură sustenabilă obținând deja certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică în 2013 prin Austria Bio Garantie, unul dintre liderii europeni în ceea ce priveşte inspecţia şi certificarea ecologică în agricultură.
In Podgoria Dealu Mare, se cultiva sortimente precum Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Negru de Drăgăşani, Muscat Ottonel, Tămâioasă Românească, Fetească Regală şi Fetească Albă.

Pentru iubitorii de vinuri de calitate - informații și rezervări la 0729 997 405