DejaVU Night w. Emanuel Mirea Band


Data și ora:
Gazdă:

Lipscani 30 - 34, Bucharest, Romania, 030036

Despre

Plini de energie și mega talentați, Emanuel Mirea Band ne dau întâlnire sâmbătă, 17 Decembrie, pentru o noapte de neuitat.

De la 22.00, DJ-ul nostru încălzește atmosfera. După miezul nopții, scena aparține trupei Emanuel Mirea.

Info & Rezervări: 0752 52 53 53
www.belugamc.ro
Intrarea Libera.

**
Emanuel Mirea Band este o trupă fresh, cu muzicieni excelenți, care vă vor încânta prin cover-uri live în stilul propriu EMB. Playlist-ul artiștilor include din ce în ce mai multe melodii noi.

***
Beluga Music & Cocktails a creat o noua definitie a vietii de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locatiei completat cu artisti de renume, pozitioneaza BelugaMC ca una din cele mai bune destinatii ale orasului ce prinde viata o data cu venirea weekend-ului.

De la deschidere pana in prezent, numerosi artisti, DJs si trupe de cover, au colorat noptile tinerilor prin concerte live de exceptie. Cei care iubesc viata de noapte, deja stiu ce se gaseste pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sala de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri!

Cu o capacitate de 425 m2, dispune de 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese pozitionate langa scena poate fi modificata in functie de cerinte sau de evenimente. Beluga MC poate gazdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane / dintre care 300 persoane pot sa rezerve loc la mese/canapele/bar.

Promitem destinatii spectaculoase si experiente memorabile. Submarinul nostru are o singura misiune – mii de kilometri de distractie chiar in inima Bucurestiului.

Weekend inseamna Beluga Music & Cocktails.