DejaVU Night w. Heavy Rotation


Data și ora:
Gazdă:

Lipscani 30 - 34, Bucharest, Romania, 030036

Despre

A new night to remember, we call it #DEJAVUnight.
Sambata, 10 Decembrie vă invităm în submarinul nostru la o seară fantastică alături de Heavy Rotation.

Pornim spre o noua destinație de petrecere de la 10PM alături de DJ-ul nostru, iar dupa miezul nopții scena le aparține talentaților de la #HeavyRotation.

Intrarea Libera.
Informatii si rezervari: 0752 52 53 53
www.belugamc.ro
_______________________________________
Heavy Rotation live @ Beluga!
#DancingBeats #FreshSound #ElectricFeelings #StrongVisuals
Cu un concept nou de live, un show de exceptie, dinamic, percutii africane (djembe, timbales, darbuka, cabasa) si multa euforie, vor fi alaturi de voi Michel Kotcha ( finalist Vocea Romaniei 2015), Ioana Abramiuc (o voce puternica si o prezenta efervescenta), Andrei Neamtu (chitarist,producator si percutionist de exceptie), Andrei Cornea (pasionat de tot ce inseamna sunet, special FX, controllers, samples, producator, percutionist) si Sergiu Stanciu (un tobosar extrem de talentat si agitat).

Sambata, 10 decembrie - Beluga! Dive in!

#HeavyRotation #is #the #new #vibration
Componenta:
Ioana Abramiuc (voice & percussions)
Michel Kotcha (voice & djembe)
Andrei Neamtu (guitar, timbales, samples, producer)
Andrei Cornea (special FX, controllers, samples, darbuka, producer)
Sergiu Stanciu (drums)

_______________________________________
Beluga Music & Cocktails a creat o noua definitie a vietii de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locatiei completat cu artisti de renume, pozitioneaza BelugaMC ca una din cele mai bune destinatii ale orasului ce prinde viata o data cu venirea weekend-ului.

De la deschidere pana in prezent, numerosi artisti, DJs si trupe de cover, au colorat noptile tinerilor prin concerte live de exceptie. Cei care iubesc viata de noapte, deja stiu ce se gaseste pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sala de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri!

Cu o capacitate de 425 m2, dispune de 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese pozitionate langa scena poate fi modificata in functie de cerinte sau de evenimente. Beluga MC poate gazdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane / dintre care 300 persoane pot sa rezerve loc la mese/canapele/bar.

Promitem destinatii spectaculoase si experiente memorabile. Submarinul nostru are o singura misiune – mii de kilometri de distractie chiar in inima Bucurestiului.

Weekend inseamna Beluga Music & Cocktails.