Dela1la21 - S04e20 - Pregatire pentru semimaraton cu 321sport


Data și ora:
Gazdă:
București, Romania
Organizator:

Despre

Ultimul bal inainte de marele test: semimaratonul! Marti este ultimul antrenament din sezonul 4 al programului #dela1la21 :)

Daca azi alergi 1 KM sau mai putin, in cateva luni de antrenament noi credem ca poti sa faci primii 21 KM! Suntem aproape de finalul sezonului 4 al programului #dela1la21 si mai avem putin pana la marele test: Bucharest MARATHON (9 octombrie 2016).

Vestea buna e ca primim boboci alaturi de oamenii din sezoanele 1, 2 si 3 :)

Alergam cu voiosie prin parcul Herastrau (ne intalnim la intrarea dinspre Pta. Charles de Gaulle), apoi facem exercitii cu greutatea corpului. Flavia Matei si Radu Restivan coordoneaza un antrenament de forta, de care ne bucuram cu totii. 321sport este aici ca sa inoveze incontinuu, motiv pentru care folosim expertiza membrilor si o punem in folosul comunitatii.
Exercitiile sunt recomandate tuturor participantilor. Acestea vor fi structurate pe 2 trepte de intensitate, astfel incat toti cei prezenti sa beneficieze de un antrenament adecvat conditiei fizice a fiecaruia.

Mancarurile, apa, masa, farfuriile, paharele etc. de la final sunt aduse din bunavointa participantilor. Puteti oricand sa aduceti apa, fructe si sa organizati chiar voi punctul de hidratare de la finish - ne-am bucura foarte mult ca aceasta activitate sa se efectueze prin rotatie. Organizarea se face in cadrul fiecarui eveniment.
Multumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat in organizare in ultimele luni: Alex Dumitrascu si Florin Visan. Sunteti grozavi, baieti!

IMPORTANT: Va rog sa aduceti lumini (frontale) sau lanterne pentru vizibilitate pe traseu mai ales in ultima parte a antrenamentului.

Daca va apucati acum de sport, va rog sa urmariti acest clip: https://www.youtube.com/watch?v=_mZa1djprnQ

Ne pregatim impreuna pentru Bucharest MARATHON (proba de semimaraton, octombrie 2016). Si donam km alergati in #bancadekm!

#dela1la21 si alergarile 321sport au crescut cat am vazut cu ochii. Ne vedem marti! Noi suntem 321sport.

PS: Trebuie sa vedeti acest clip... spune multe despre atmosfera de la alergarile noastre :) https://www.youtube.com/watch?v=dBPZQntf3so

Alte sugestii

VIDEO
15 Feb
Flowprints | cursuri dans contemporan
Sport
Începe la 13:00  |  Strada Tăbăcarilor 14, București 030167, România
22 Feb
Dichisar de Martie
Târg
Începe la 10:00  |  Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1
22 Feb
Anotimpuri
Târg
Începe la 10:00  |  Strada Tudor Arghezi, București, Romania
Vezi mai multe evenimente