Deschiderea oficiala! Trei seri de poveste!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Pitar Moș 23, București, Romania
Organizator:

Despre

Nu e bucurie mai mare decât să dai petrecere mare atunci când te muți în casă nouă!
La CopaCabana - noua Cârciumă de Jupâni deschisă în satul 2 Mai, pe plajă, în spatele campingului - are umbrele noi de stuf, mese care miros a lac proaspăt, acareturi îmbrăcate în lemn și cuptoare făcute din lut și cărămidă, sub care arde focul de lemne pentru vestitele ceaune pe care gastro-artizanii le pregătesc și în centrul Bucureștilor (La Copac).
Trei seri de poveste vor petrece toți cei care doresc să vină la deschiderea oficială de La CopaCabana - 2 Mai pe 22, 23 și 24 iulie! Zaiafetul are cea mai bună muzică din ce-ar putea să fie la malul Mării Negre, cu prieteni adevărați și buni: Poesis, Pasărea Rock, Farfarello, Marius Bațu, Dinu Olărașu și alții câți se vor perinda la terasa cu stuf din 2 Mai.
Iată când vin musafirii cântători:
Vineri, 22 iulie - Poesis și Pasărea Rock (da, acea Pasăre Rock, ba în plus cu vioara magică a lui Mani Neumann și într-o formulă acustică rară)
Sâmbătă, 23 iulie - Farfarello (Mani Neumann și Uli Brand)
Duminică, 24 iulie - Marius Bațu, ce-l aduce cu sine și pe Dinu Olarașu.
Ca să nu fie cu supărare pentru urechile celor care vor să doarmă sub stele, concertele nu vor dura toată noaptea, așa că în cele trei zile, muzica începe la orele 20:00 .
Bunătăți gătite la ceaune vor fi, plita o să fie încinsă, gratarul va avea cărbuni mustind de soare - doară nu se face petrecere fără ale gurii, lângă care să meargă ca unse berile, vinurile și spirtoasele. Cu o cafea alături, să nu amorțească picioarele!
Petrecerea e ...fără dar, așa că binevoiți a spune mai departe despre ce se întâmplă în cele trei seri de poveste!