Despre Dragoste by Aldo Blaga - Lansare Album şi Spectacol Caritabil


Data și ora:
Gazdă:

Bld. Marasesti nr. 71-73, Bucharest, Romania, 040256

Despre

Petrece Dragobetele în pur stil...caritabil! Este invitația pe care o lansează Aldo Blaga, alături de Rotari Entertainment, tuturor celor care vor să se simtă bine pe 24 februarie și să facă și o faptă bună în același timp.

Îndrăgitul artist și-a ”dăruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociației Necuvinte, astfel că spectacolul se va desfășura sub sloganul ”Uniți, dăruim!”.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 februarie, în București, la Temple Social Pub (Bulevardul Mărășești 71-73), de la ora 20:00.

Va fi un spectacol complet, de muzică, stand-up comedy și magie...la propriu! Asta pentru că programul artistic va fi asigurat, alături de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, de foștii concurenți la Vocea României, Liviu Teodorescu și Ilinca Băcilă, de magicianul și mentalistul Simion Ștefan, de comendiantul Tiberiu Popovici şi pentru a motiva de 3x mai mult audiența va susține un mic speech vedeta de televiziune Mihaela Tatu.

”Vă invit la două ore de spectacol inedit, emoţionant, antrenant, romantic și colorat în urma căruia să-i inspiraţi şi pe cei din jurul vostru să fie mai darnici, mai uniţi, pentru că...uniţi, dăruim!”, spune Aldo Blaga.
Intrarea la spectacolul din 24 februarie este pe bază de donaţie în valoare de minim 50 lei.

Pentru mai multe informaţii sau rezervări :
The Temple Social Pub- 0799 730 730
Ştefan Rotari – 0742 538 602
Aldo Blaga – 0740 289 150

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

LOCURILE SUNT LIMITATE!