Deszăpezim pista pentru a fi zonă pietonală


Data și ora:
Gazdă:
București, Romania
Organizator:

Despre

Vrei distracție la început de weekend?
O poți face implicându-te alături de câțiva oameni care toată săptămâna au deszăpezit pista de biciclete de pe Calea Victoriei.
După ce, luni și marți, 30 de veloprieteni au deszăpezit timp de 2-3 ore, la minus 15 - minus 20 de grade, câteva sute de metri, dând la lopată zeci de tone de zăpadă, o parte dintre aceștia au revenit și miercuri după noua ninsoare și au continuat să se distreze prin muncă, de data aceasta având de dat la o parte și zăpada aruncată pe pistă de utilaje dinspre carosabil și de comercianți dinspre hoteluri, terase etc.

Cel mai important efect al distracției noastre dând la lopată a fost faptul că în urma noastră, pista deszapezită începea să fie folosită de către pietoni, trotuarele din zona fiind încă acoperite de multă zăpadă.
Așadar, astă-seară (vineri, 13 ianuarie), vă invităm să arătăm autorităților că dacă acestea nu pot ajuta pietonii, cetățenii acestui oraș care merg pe jos, o putem face noi, bicicliștii, care vom deszăpezi pista noastră pentru a fi folosită de către cei care pe trotuare nu pot circula în siguranță.

Locul de întalnire: pe pista de biciclete, în dreptul televiziunii B1
Ora de întalnire: începand cu 19.00
Echipament: lopată, energie și bună dispoziție

Vă așteptăm cu drag!