Dezvoltare Personala Pentru Introvertiti


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Un introvertit si un extrovertit, doi oameni care cunosc ambele fatete ale monedei, va invita la un workshop atipic creat special pentru persoanele introvertite. Acest curs este rezultatul a zece ani de experienta, acumulata din intalniri cu mii de oameni, din cateva sute de companii din Romania. Initial, workshop-ul a fost creat pentru grupuri din zona corporate. Succesul lui a facut sa fim intrebati, in repetate randuri, de catre participanti, unde pot veni sa incerce varianta extinsa.

CUI SE ADRESEZA?
Oricui! Esti introvertit si ti-e teama sa vorbesti in public? Te putem indruma. Esti extrovertit si crezi ca vorbesti prea mult? Te putem ajuta. Vrei sa te relaxezi invatand lucruri noi, distrandu-te? Se va intampla.

"SUNT TIMID, DAR MA TRATEZ!" este un workshop 100% experiential. Veti afla lucruri despre voi, jucandu-va si distrandu-va. Nu avem Power Point, nu facem pe psihologii. Voi sunteti actorii principali iar noi doar va punem la dispozitie o serie de resurse utile. In al doilea rand, totul este relaxant si distractiv: nimic din ce spuneti si ce faceti, nu este gresit iar feedback-ul vine pe loc.

TRAINERI

DAN MURZEA
Trainer dezvoltare personala la Team Building Inovativ, actor.

„Pasiunea pentru teatru este pentru mine un mod de viaţă. Si nu exagerez. Viata poate fi privita ca o piesa de teatru. Personajele pot fi analizate, introspectia exista, punctul culminant este mereu atins. Atunci cand folosesc toate cunostintele acestea in experienta directa cu publicul, ca actor sau ca trainer, invit oamenii in piesa mea de teatru, deschizandu-ma si permitandu-mi sa ofer si sa primesc.”

CIPRIAN CRISTEA
Manager si trainer dezvoltare personala la Team Building Inovativ, regizor

“Acolo unde sunt oameni sunt in elementul meu, interactionand, admirand, analizand micile detalii care le pun zambetul pe buze. Imi propun sa adun cat mai multe cunostinte din fiecare experienta pe care o am si de la fiecare om pe care il intalnesc, doar ca sa ma pot bucura de a le da mai departe la momentul potrivit.”

INSCRIERE
0755.038.951
ciprian@teambuildinginovativ.ro

TARIF
500 ron/pers
maximum 10 persoane/serie