Diamonds Are Forever II Lost II For The Wicked


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

27 februarie vine cu 3 formații și un party de nota 10!

Diamonds Are Forever este o formație de metal din Cluj Napoca, România.
Începand cu anul 2011 ei se lansează pe plan local odată cu apariția primului lor EP. Acest material le aduce recunoaștere atât locala, dar și națională, fiind promovat intensiv prin turnee naționale și mai apoi prin Europa.
Tot odată, formația câștigă notorietate prin premiile ce le obține în industria muzicală, iar aceasta le deschide calea către concerte de top cu artiști internaționali tot mai renumiți: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats și mulți alții. Cel mai important factor pentru aceste concerte, este câștigarea
încrederii și experientei formației pentru a face față la nivelul acesta al show-urilor.
Dupa 4 ani, având deja trei materiale lansate (2 EP-uri
și un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregatită pentru o nouă încercare: un album nou. Aceștia lansează în 2015 două single-uri de pe acest material pentru a dezvălui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, însă fără a face rabat de la parțile melodice care îi caracterizează. Ce este de remarcat la aceasta nouă direcție este o influența mai vizibilă din genuri muzicale ca și: metalcore/djent, până la solistici postrock sau elemente din acesta.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai această libertate în abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte.
Formații similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban și multi alții.

http://www.diamondsareforeverband.com/
https://www.facebook.com/diamondsareforeverband/?fref=ts

***
L.O.S.T

Având membri cu o experiență îndelungată în scena românească, de aproape 25 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism), trupa L.O.S.T. a devenit una dintre cele mai importante formații de death metal melodic din România.
În cei 12 ani de activitate trupa a lansat 3 materiale discografice (EP-ul „Last Breath” – 2005 și albumele „Remains of Pain” – 2010 și „Live at Metalhead Meeting” – 2014) și a susținut numeroase concerte în România și străinătate alături de nume importante precum Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.

FB page: https://www.facebook.com/wearelost
Site: http://www.we-are-lost.com/

***
Trupa clujeana FOR THE WICKED este una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania, dovada fiind castigarea marelui premiu la Posada Rock 2015, unul din cele mai importante concursuri din Romania si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania 2015. Desi e formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc…), ceea ce isi spune cuvantul asupra calitatii primului EP “TRUST YOUR HEART":
https://weareforthewicked.bandcamp.com/

Primul single "BETRAYED" lansata sub forma unui lyric video :
https://www.youtube.com/watch?v=tbN120DkFEs

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale: masteringul a fost realizat in Statele Unite de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), in timp ce de inregistrari si mixaj s-a ocupat leaderul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de catre Resize Media(Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…). In mai putin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importanta de concerte in Romania, incluzand festivalurile Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada si #ImpreunaRezistam (Cluj Napoca), si concerte in deschidere la formatii precum Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collaps (Fr).