Dirty Shirt - Dirtylicious 2016 Tour.(Club Fabrica, Bucuresti)


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 26 noiembrie, Dirty Shirt revine cu un nou concert ce va avea loc în sala Claudiu Petre #findme din Club Fabrica din București pentru promovarea ultimului material „Dirtylicious”.
Invitați: E-An-Na, MINDCAGE ESCAPE, ETHERIC

Dacă anul trecut trupa și-a anulat toate concertele din luna noiembrie în semn de respect pentru victimele tragicului accident din Colectiv, anul acesta Dirty Shirt promite un concert excepțional în care puteți asculta piese precum „Ciocârlia”, „Moneyocracy”, „Mental Csárdás”, „Maramu” , dar și multe altele piese incluse pe albumul „Dirtylicious”, lansat în 2015. De asemenea, vor fi interpretate și melodii cunoscute de pe albumele din trecut, precum „Ride”, „Bad Apples” sau „Freak show”.

"După ce am străbătut Europa în lung și-n lat unde am cântat la diferite festivaluri, suntem foarte bucurosi sa ne intoarcem la Bucuresti, la clubul Fabrica, un loc tare drag noua. Ne dorim o seară de neuitat atat pentru cei care ne cunosc deja muzica, cat si pentru cei ce poate ne vor vedea prima data in concert. Va fi pentru prima data in ani buni cand vom putea canta un playlist lung in capitala, asa ca vom profita de ocazie pentru a canta piese de pe ultimul nostru album "Dirtylicious" dar si hiturile de pe albumele precedente", au declarat maramuresenii.

IMPORTANT!
Biletele se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate exclusiv online pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (SOLD OUT), 45 lei și 55 lei în ziua concertului.

PROGRAM:

Open doors: 19:30
20:00 – ETHERIC
20:45 – MINDCAGE ESCAPE
21:40 – E-An-Na
22:40 – DIRTY SHIRT