Documentarul "Balta Albă": Aniversare 1 an (Proiecție + Party)


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

A trecut un an de la prima proiecție a documentarului "Balta Albă".
https://www.facebook.com/BaltaAlbaDocumentar/

După ce anul trecut s-a perindat pe la mai multe localuri și festivaluri din țară și din străinătate, pe data de 10 martie 2017 documentarul va fi din nou proiectat, el poposind de această dată la Centru.

Regia: Silviu Munteanu
Durată: 60 min

---------------------------------------------

Documentarul este un proiect al Fundației Românești pentru Artă și Informație [FRAI] și spune poveștile muzicienilor acestui cartier bucureștean, desfășurate pe parcursul a peste 3 decenii.

"Balta Albă" dezvăluie povești, despre această zonă, ale muzicienilor și ale câtorva personaje "interesante" ale cartierului, despre cariera lor muzicală și despre contextul socio-cultural în care viața lor se desfășoară. Mai mult, filmul-documentar prezintă muzicienii și povestirile lor într-o ordine cronologică.

În acest cartier s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat ca artiști foarte nume mari ale muzicii românești, din trupe precum Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Dana Marijuana, Il-Egal și mulți alții.

---------------------------------------------

Proiecția este urmată de un party. La pupitrele de DJ, protagoniștii vor fi 2 prieteni din "clanul" Munteanu: primul este regizorul documentarului, Silviu Munteanu; cel de-al doilea este un susținător al acestui proiect, Bogdan Munteanu.

---------------------------------------------

Acces eveniment: 10 RON