DOMINATION II MASTERPIECE II Blame Hofmann II Pantera, Metallica & Tool Tribute Bands


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Let's rock the night away!

Domination este o trupă românească, creată pentru a aduce tribut trupei Pantera. Aceștia au 5 ani de existență, trupa fiind formată din membrii cu antecedente muzicale impresionante. Membrii trupei au făcut sau încă fac parte din trupe precum Vița de Vie, Days of Confusion, Kistvaen sau Negură Bunget.

Componență:
Stefan Zaharescu - vocals (ex-Negura Bunget/Kistvaen)
Cezar Popescu - guitars (Vita de Vie)
Cristi Dumitrescu - drums (Voodoo)
Adi Cotoara - bass (Changing Skins)

Trupa MASTERPIECE este PRIMA formație tribut METALLICA din România.
Trupa este alcătuita din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară.

Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în Ungaria unde în 2009 a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiara Nimfonia
(tribut Nirvana).
Azi MASTERPIECE este în continua urcare promițând fanilor trupei Metallica și nu numai show-uri de înalt nivel profesional.

Afișe Masterpiece (unde am cântat)
https://www.facebook.com/masterpieceband/media_set?set=a.156964084357485.47254.100001316847881&type=3
... de asemenea și piese surpriză precum Symphony of Destruction (Megadeth)

METALLICA sunt regii încoronați ai muzicii metal, sunt cei care au reușit să combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteză și virtuozitatea cu tehnica muzicală, versurile și mesajele adânci cu refrenele ușor de reținut. Au înregistrat sute de piese, au susținut mii de concerte, au mișcat milioane de inimi, este de netăgăduit ca au lăsat o amprentă eterna în istoria muzicii universale. Au făcut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generații întregi de ascultători dar și de muzicieni, au inspirat nenumărați oameni de pe întrega planetă. După 30 de ani trupa Metallica încă este aici și este o prezență extraordinară, o "entitate" plină de energie și dinamism. În concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE! (Andy Ghost)