E.M.I.L. I opening act | Toy Machines


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

E.M.I.L. - living the good life provided by punk

Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea unui DVD: "10 Ani De Abuzuri, Excese si Imoralitati". A urmat o perioada de 5 ani de concerte in tara si in doua orase din afara tarii: Berlin (2014) si Londra (2015).

Trupa are la activ 4 albume, ultimul fiind lansat pe 6 iunie 2015 si se intituleaza I M E N S.

CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania si produs de Marius Costache/Studio 148, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:
Getmusic.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic
Emag.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag

Albumul poate fi ascultat gratis, în exclusivitate, timp de o săptămână, pe Deezer sau poate fi descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:

Deezer: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Deezer
iTunes: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-iTunes
Google Play: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Ggldld
Qobuz (lossless): http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Qobuz
Amazon: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Amazon

Clipuri I M E N S 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=_x2AwBwbY8U - Impreuna Rezistam (lyric video)
https://www.youtube.com/watch?v=SALSZapSos8 - Strig (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=R8qiGhK9OGs - Scheleti feat Adrian Despot (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=ibAlzvKbqRI - Spun Nu (official audio)

Albumele lansate de trupa E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde - martie 2003, Rom, Fum si Vanilie - noiembrie 2005, Stiu, ti se pare absurd... - iulie 2009, I M E N S - iunie 2015

Cei sase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - vox, Andrei Stoianovici - guitars, Gabi Georgescu - guitars, Barbu Niculae - bass, Eugen "Piti" Imecs - drums, Vlad Staricu - vox

Contact E.M.I.L.:
https://www.facebook.com/EMILtrupa
Anca Romanescu | PR | 0732 144 570 | 0745 10 20 24 | anca@punkpr.ro

****************************************************************
TOY MACHINES

Toy Machines este o formație rock din Suceava-Cluj.
Membrii trupei sunt Andrei Dragușanul (voce, synth), Alexandru Teișanu (bass), Florin Hanu (chitară), Andrei Parascan (chitara) și Edward Ciornea (tobe). Soundul abordat de aceștia este unul energic, asemănător cu perioada grunge-alternativă a anilor ’90 – 2000 din America.

Formată în 2009, trupa s-a bucurat de un real succes acasă, în Suceava, acesta fiind un prim pas pentru ce avea să urmeze. În același an sunt invitași să cânte la Rock River Festival Cernavoda, iar pentru ca excursia să fie completă, la o lună distanță ajung să performeze și în Vama Veche, concert urmărit și de Mihnea Blidariu (Luna Amară), care a venit cu un feedback pozitiv a ceea ce prezintă stilul de rock Toy Machines. Din acel moment, lucrurile aveau să ia o turnura deosebită pentru băieți. Fiind o trupă tânără, aceștia au început să exploreze marile orașe din România, urcând pe scenă alaturi de cele mai mari trupe ale țării. Probabil cea mai incitantă experiență a fost faptul că au reușit să impartă scena alături de trupa franceză My Own Private Alaska, trupă ce are pe post de producator pe nimeni altul decat Ross Robinson, om care stă în spatele unor trupe precum Korn, Sepultura, The Cure, Slipknot și Limp Bizkit.

Cei cinci membri ai trupei se consideră norocosi că au avut parte de atâta activitate pe parcursul anilor, susținerea acestora a scenei rock din Bucovina concretizându-se în crearea festivalului internațional Bucovina Rock Castle, care va ajunge la a 5-a ediție și se bucură de un real succes.
Imediat urmează petrecerea lansării de album a trupei, primul al băieților care țin să mulțumească familiei, prietenilor și fanilor, acționari principali în această muncă.

Rock baby!

https://www.facebook.com/toymachinesband/?fref=ts

Alte sugestii

18 Feb
The Beatles, All You Need Is Love - tribute concert
Concert
Începe la 19:00  |  Strada Ion Ghica 3, București 030044, Romania
18 Feb
The Beatles, All You Need Is Love - tribute concert
Concert
Începe la 19:00  |  Strada Ion Ghica 3, București 030044, Romania
18 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente