HAVASI Concert Show 2017


Când:
18 Noiembrie 20:00 22:00
Bilete:
De la 65 lei
Gazdă:
Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
Organizator:

Despre

HAVASI Concert Show 2017

HAVASI Concert Show
The New Show 2017
După succesul uimitor pe care l-a avut la Sala Palatului din București, HAVASI se întoarce în România cu cel mai nou spectacol al său! Biletele pentru concertul din 2016 s-au vândut în doar câteva săptămâni. Dacă doriți să vă bucurați de cea mai nouă producție la locaţia dvs. favorită, datorită succesului imens deja anticipat, atunci vă recomandăm să vă rezervați biletele on-line cât de repede posibil. Reducerile Early Birds pentru toate biletele sunt valabile pe Eventim.ro până în data de 31 mai.
Pure Piano premieră
Noi compoziții în București
După debutul de un succes uimitor pe care l-a avut în Miami, Pure Piano va fi parte și a concertului din București. Secretul despre muzica ce a captivat sufletele atât de multor oameni va fi dezvăluit.
Compozitorul și pianul său.
Așteptați-vă să fiți surprinși: chiar și în ziua de azi, un singur pian este de ajuns pentru ca un artist carismatic să miște cu adevărat și să delecteze publicul.
Veți primi 2 concerte pentru prețul unui singur concert, care va cuprinde cele mai cunoscute mișcări din concertul de pe stadion, executat împreună cu o multitudine de muzicieni extrem de talentați, iar alături de ei veți avea oportunitatea cu adevărat unică și rară de a auzi cele mai noi piese în forma lor originală, așa cum au fost ele compuse la pian.
Modern și clasic
Spectacolul va consta în creații originale aparținând 100% lui HAVASI, un virtuoz al pianului și unul dintre cei mai fascinanți și versatili tineri compozitori din zilele noastre.
Absolvent al Academiei de Muzică Franz Liszt, dispunând de o cunoaștere profundă a tradiției clasice, el este mereu în căutarea unor instrumente adaptabile epocii moderne, care să impresioneze și să distreze în egală măsură.
O călătorie muzicală epică
Spectacolul aduce pe aceeași scenă mulți artiști diferiți, toți extrem de talentați: pian solo, baterie rock, orchestră de coarde și artiști solo, vocal și instrumental. Cu ajutorul lor, publicul este transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de scene muzicale care i se revelează în permanență. Diferitele stări muzicale oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, precum un rollercoaster al emoțiilor, amplificată de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Cel mai spectaculos concert de pian din lume

HAVASI reprezintă una dintre cele mai de succes povești din lumea muzicii instrumentale. Este singurul pianist clasic care umple cu regularitate stadioanele datorită propriilor compoziții. Spectacolul unic de pe scenă are la bază conceptul original al directorului american de creație Brian Burke (spectacolul lui Céline Dion - „The New Day” din Las Vegas, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain (Cirque du Soleil, Marseilles opera, Ballet de Monte Carlo).

HAVASI a cântat în fața a peste 46.000 de oameni într-un singur weekend la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta, afirmându-și statusul de adevărat fenomen muzical. Spectacolul din acel weekend l-a propulsat pe locul #2 în clasamentele Billboard Boxscore și Pollstar pentru numărul de bilete vândute la nivel mondial – un nivel al succesului care depășește chiar și spectacolele de top rock și pop. HAVASI Symphonic au umplut cel mai mare stadion al Austriei în anul 2016, iar în acest an vor debuta în Germania în Berlin, la Mercedes-Benz Arena.
Muzica din spectacol a fost pe locul #2 în clasamentul Billboard al concertelor internaționale, albumul #1 pe iTunes și #1 pe Deezer: Artistul #1, Albumul #1 și Melodia #1.

Spectacol de calitate pentru întreaga familie
Personalitatea carismatică a lui HAVASI, capacitatea sa de a crea spectacol și elementele vizuale fabuloase vor face ca această noapte să fie de neuitat. Spectacolul va tăia respirația întregii familii, copiii putând face cunoștință cu instrumentele clasice într-un mediu modern, care să le facă plăcere. Spre deosebire de concertele tradiționale de muzică clasică, la acest spectacol nu este nicio problemă dacă un copil nu poate rămâne așezat, în liniște și fără a-și manifesta bucuria și entuziasmul, pe durata întregului concert. Părinții sunt încurajați fără rezerve să vină la concert împreună cu copiii lor cu vârsta de cel puțin 3 ani.

Fotografii

Alte sugestii

31 Oct
The Cat Empire Concert
Concert
Începe la 19:00  |  Bucharest, Romania
31 Oct
Bolshoi Theatre Ballet Moscova
Concert
Începe la 20:00  |  Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
26 Noi
Godsmack Concert
Concert
Începe la 20:00  |  Bucharest, Romania
Vezi mai multe evenimente