Trupa Friends LIVE on Kaffa Stage - Saturday, November 18


Când:
18 Noiembrie 22:30 - 19 Noiembrie 02:30
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

Ne plac oamenii frumoși și muzica bună, așa că sâmbătă, pe 18 noiembrie, Trupa Friends revine live pe scena Kaffa Pub!

Iunie 2009, ora 18:28, Trupa Friends ia naștere și 2 minute mai târziu cântă deja la propriul botez!. Ei însisi, impresionați de cât de bine au dat-o, au decis să transforme mica lor placere în meserie, mai ales că altceva nu știu să facă nici să îi bați. Și de atunci tot cântă, din cele mai mari cluburi din România până la dușul lor personal, unde e cam greu să găsești bilete.
Scurt pe doi, trupa suna bine, și asta știm de la mama solistei care a zis, citez “Trupa sună bine!”. Și am cunoscut-o pe femeie, n-ar minți. Nu numai că sună bine, dar fac și atmosferă! Și sunt 6, doamnelor și domnilor! Unul mai talentat decât altul...
Ce e inedit la ei este prietenia ce îi leagă, ei fiind vazuți stând la o cafeluță împreună chiar în timpul concertului, așa mult se iubesc! Și prietenia lor o împart și cu publicul pentru că au o boală rara: le plac oamenii.
Legenda spune că cei la care cantă le devin cei mai buni prieteni. (Odata, un mire a renuntat la noaptea nunții pentru o partidă de ping-pong cu trupa)
Toti sunt muzicieni profesioniști, cu experiență! Vedeți ce au pățit dacă nu le-a placut cartea?!

Iar pe 18 noiembrie, îi avem chiar pe scena Kaffa Pub! Ia-ți gașca și vino să ne distrăm împreună alături de ei!
Biletele le avem la 10 lei bucata și includ un Carlsberg din partea casei. Distracția și muzica bună sunt asigurate de noi, așa că nu uita să ne suni pentru rezervare la 0731 007 582!