No Stress Band LIVE on Kaffa Stage - Sâmbătă, 13 Ianuarie


Când:
13 Ianuarie 22:30 - 14 Ianuarie 02:30
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, pe 13 ianuarie, continuăm circuitul serilor cu muzică live alături de trupa No Stress în premieră pe scena Kaffa Pub!

No Stress "Energy Creates Us, Music Defines Us"

Proiectul NO STRESS a luat ființă în vara anului 2013, iar de atunci bandul este prezent pe scena muzicală a cluburilor din București, dar și la evenimente private.
Membrii trupei sunt muzicieni cu foarte multă experiență de scenă, având colaborări diverse de-a lungul timpului, apariții tv, premii la concursuri naționale și internationale de profil, iar cei trei soliști au participat la emisiunea-concurs Vocea României: Eliza Manda - echipa Moga, Vladimir Pocorschi - echipa Smiley și Max Dragomir - echipa Brenciu.
Show-urile lor se bazează pe interpretarea celor mai cunoscute piese românești si internationale ale artiștilor deja cunoscuți, repertoriul bandului fiind unul foarte vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzică ușoara românească, r&b sau jazz!
Anul acesta au participat la Selectia Nationala - Eurovision, alături de Elizé și au ajuns până în semifinalele concursului cu melodia "Fără bariere", compusă de Vladimir Pocorschi (muzica) si Eliza Manda (text).
Recent au lansat si primul single din carieră - The call - pe care îl puteti asculta accesand linkul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=E0ou1Ye_2zI

Pentru mai multe materiale video No Stress, puteți accesa canalul lor oficial de youtube: https://www.youtube.com/user/nostressbandofficial

Biletele le avem, ca de obicei, la 10 lei bucata, iar pentru că suntem băieți buni, facem și cinste cu un Carlsberg!
Tu doar nu uita să ne suni pentru rezervare la 0731 007 582, de restul ne ocupăm noi!