EURO 2016 Time In


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Eminescu 38, București, Romania
Organizator:

Despre

Prezenta Echipei Nationale la Euro 2016 inseamna o sarbatoare pentru romani. Echipa nationala inseamna prezenta Romaniei la o competitie Europeana cu o traditie indelungata. Fotbalul este prezent in istorie inca din secolul XII`lea, acest fiind apreciat la nivel mondial indiferent de sex, religie sau culoare.
Pentru prima oara, Campionatul European se va juca intre 24 de echipe, deoarece pana atunci se folosise formatul cu 16 echipe, format care a inceput in 1996. Sub acest nou format, echipele vor fi impartite in sase grupe a cate patru echipe, dupa care vor urma fazele eliminatorii. 19 echipe i s-au alaturat Franței, gazda acestui turneu, dupa incheierea grupelor.
XII`lea, acest fiind apreciat la nivel mondial indiferent de sex, religie sau culoare.
----------------------------------------------------------------------------------
"Time In" a fost creeat din pasiune, din dedicarea totala unui obiectiv. Fiind in natura noastra, acest eveniment ne gaseste bine pregatiti si dornici de a sustine echipa nationala din mandria de a fi Romani.

Vom incerca sa aducem cat mai multi romani alaturi de echipa nationala astfel va asteptam mesajele voastre de sustinere pe pagina evenimentului, asteptapdu-va cu partea noastra de sustienre a echipei:

- 5 + 2 Draught Ciuc ( 20 lei)
- Home Made potato chips, din partea casei
- Hamburger 1 + 1/2 (Burger Pack)
-------------------------------------------------------------------------------

Realistic vorbind suntem 100% alaturi de Romania in drumul ei din Franta. Ne vom asigura ca fiecare suporter este pregatit sa fie si el 100% pentru Romania:
- Daca CASTIGA Romania, tinem deschis pana la ultimul suporter si barul este la jumtate de pret
- Daca PIERDE Romania, dam cate un draught si un shoot din partea casei

Suntem deja cu gandul la "Franta 2016" si am pregatit gradina, o sa va tinem la curent cu toate informatii necesare pentru deplasarea la "Time In" pentru meciul de deschidere, meteo, temperatura butoaielor de bere si a kg`urile de chipsuri pregatite suporterilor echipei nationale. "Hai Romania!!!"

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente