Expozitie de fotografie - "Varstele frumusetii"


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Alina Botica impreuna cu oamenii frumosi din cadrul Seneca, va invita in ziua de 7 Septembrie 2017, ora 19.00, la vernisajul expozitiei de fotografie Varstele frumusetii, in str. Arhitect Ion Mincu, nr 1, Bucuresti. Expozitia va fi deschisa din data de 1 Septembrie pana la data de 30 Septembrie 2017.

"Sunt Alina si sunt fotograf! Sunt femeia care a visat sa faca ceea ce-i place in viata de zi cu zi. Si am reusit! Sunt o femeie romantica, vesela, colorata, cu dor de mare in suflet, cu familie si prieteni dragi alaturi si cu multa voie buna. Acesta este omul din spatele aparatului de fotografiat. Stiu cum arata frumusetea si o pot vedea in fiecare om pe care il intalnesc.
In anul 2011 am renuntat la job-ul din corporatie pentru a ma dedica in totalitate fotografiei. Cine ar fi stiut unde imi vor fi purtati pasii? Am descoperit o lume plina de emotii!"

Varstele frumusetii

18 ani. Simți că explodezi de energie, începi să dai piept cu viața, ai elan, dar și teamă, termini un capitol din viață și începi altul. 20 de ani. Te ia viața pe sus, te umblă pe unde nu gândești, începi să te gândești ce vrei de la ea sau ce vrea ea de la tine. 25 de ani. Lucrurile încep să se așeze, parcă te-ai mai potolit, vezi drumul mai clar în fața ta. Iubești și ești iubită. Devii mireasă. Mai trece un an și devii mamă. 28 de ani. Cariera îți înflorește, copilul crește, viața îți oferă surprize. 30 de ani. Chipul începe să ți se schimbe, corpul capătă forme senzuale. Te placi. Ai forța de a muta munții din loc. Ne reîntâlnim la 32 de ani. Ești neschimbată. Peste un an devii mamă pentru a doua oară. Ești mândră. 34 de ani. Te maturizezi subtil, devii mai serioasă, te descoperi din ce în ce mai mult. 38 de ani. Frumusețea ta devine evidentă, emani echilibru și armonie. 40 de ani. Ești și te simți cea mai puternică, ai încredere în femeia din tine, ești împăcată cu statutul tău. 50 de ani. Cum a trecut timpul. Ai făcut lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, ai călătorit, ai iubit, ai visat, ai experimentat viața. Ai copii mari, îți pierzi un părinte, suferi, revii la viață. Ești mai liniștită, dar trăiești viața din plin în continuare. Nici nu simți cum trec alți zece ani. 60 de ani. Nu-ți puteai imagina vârsta asta. Te întorci la bucuriile copilăriei pe care o retrăiești alături de nepoți. Ai o grădină unde crești flori și legume. Te bucură fiecare boboc care înflorește. Îți găsești noi motivații. Și iar se duc zece ani. 70 de ani. Te uiți înapoi cu serenitate și ești mulțumită de tot ceea ce ai realizat în viață. Te bucuri de fiecare clipă a zilei. Următorii zece ani vor fi cei mai frumoși!

Pentru vizitarea expozitiției tariful este cel clasic de 8lei/ora. La Seneca Anticafe se plătește numai timpul si ai bufet cu ceai, fructe și snack-uri, o librărie generoasă si canapele moi.