Expozitie: Mauritania. A Crazy Ride | fotografii de Alex Stafie


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Enescu 25, București, Romania
Organizator:

Despre

Expozitie: Mauritania. A Crazy Ride | fotografii de Alex Stafie

* acesta este un eveniment FB pur INFORMATIV despre expoziția pe care o puteți vizita între 7 decembrie 2017 - 7 martie 2018
** fotografii din mijlocul Deșertului Sahara, în format print; expoziție cu vânzare găzduită de Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

________________________________________________
Călătoria a fost făcută și povestea a fost spusă, iar acum fotografiile vorbesc.

Vă invit cu entuziasm să pășiți în mijlocul primei mele expoziții, o experiență organizată împreună cu echipa JourneyPub, ca urmare a evenimentului în care am spus povestea pe larg a acestei călătorii. Am acceptat să expun în print 6 fotografii cu scene care m-au marcat pe parcursul călătoriei prin Mauritania.

Împreună cu prietenul meu Dragoș, am petrecut 8 zile în această țară, si am trait briza Atlanticului, dormitul in dunele caniculare ale Saharei… și am traversat deșertul într-un vagon de metal. Am cunoscut oameni faini și am dormit sub cerul African.

Piesa centrală a călătoriei a fost șarpele de metal care traversează nisipurile deșertului, zi de zi: trenul, lung de aproape 3km, transportă minereu de fier. Cu acest mijloc am reușit sa străbatem țara de la coastă spre inima ei și în același timp să simțim cu adevărat o parte din viața locuitorilor.

Călătoria prin Mauritania nu a fost una ușoară, dar am reușit astfel să simțim Africa autentică. Am ales cu greu 6 cadre care să imortalizeze experiența… Mauritania. A Crazy Ride.
Alex Stafie, fotograf și călător
https://www.facebook.com/stafie.alex
_____________________________________________________
Mini expoziția cuprinde 6 lucrări disponibile spre vânzare la prețul de 99 ron fiecare, printate în format 60x40 cm, pe suport de forex 4 mm.

Detalii cumpărare: Alex Cătălin Stafie, 072 6616 894

Parteneri media: RRC prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva, Gratuitor.ro, Iqool.ro, Munteanu, PierdutPrinLume, Filme-carti.ro, ChestiiUrbane.ro