Extraordinarul Congres al Statului Paralel


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Organizația ocultă de sorginte reptiliană & nonpaviană Statul Paralel te invită la Congresul Extraordinar! Te invită e mult spus, Congresul se va desfășura în prima parte cu ușile închise, în umbră (poți vedea live pe net la Rezistența TV sau poți susține organizația de pe terasa de la Expirat, la o bere infiltrată cu influențe străine). Se vor dezbate conspirativ teme de importanță majoră, pro-românești și pro-cetățenești.

Oameni de bază ai Statului Paralel vor susține alocuțiuni mobilizatoare, vor pune întrebări reconfirmatoare, vor citi programul de țară și vor adopta rezoluții cruciale pentru viitorul României. Agenda precisă a congresului este dezbatută crunt, netransparent și democratic și va fi anunțată în cel mai scurt timp, foarte probabil înainte de congres sau, dacă timpul permite, eventual după.

La ora 21:00 deschidem ușile pentru poporul paralel, dăm drumul la muzici destabilizatoare (trupe live și DJ-ală paralelă), la bârfe, discuții, comentarii și sinteze, dansuri paralele și pahare perpendiculare. Hai și tu cu organizația de prieteni să punem din umbra străbătută de stroboscoape țara pe drumul paralel cel bun.

P.S. Dacă e cineva care se crede important și vrea musai un loc la prima parte a Congresului Extraordinar al Statului Paralel, să dea un mesaj privat conducerii cu motivele sale, precum și cu valoarea și natura donației pentru Statul Paralel.