Feli, pentru prima dată în concert la Hard Rock Cafe


Data și ora:
Bilete:
35, 50 lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Vineri, 6 mai, de la 22.30, Feli concertează pentru prima dată la Hard Rock Cafe. Împreună cu trupa sa, The TM Groove, și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live!

Din setlist-ul serii nu vor lipsi „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Bohème”.

Biletele pentru concertul din 6 mai pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 50 de lei -VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei.