Festivalul Național de Teatru Independent - ediția 4


Data și ora:
Gazdă:

Strada Blănari 14, București, Romania

Despre

Festivalul Național de Teatru independent este un eveniment care își propune să aducă anual în fața publicului cele mai bune producții independente din București și din țară. Timp de patru zile, FNTi va fi locul de întâlnire al iubitorilor si creatorilor de teatru.

Anul acesta, Godot Café-Teatru organizează a 4 a ediție FNTi alături de alte opt teatre independente din București (Unteatru, Teatrul de Artă, În Culise - Club La Scena, Teatrul LUNI de la GreenHours, Teatrul Arte dell’ Anima, POINT, Teatrul Coquette, Teatrul de pe Lipscani).

La această ediție, FNTi prezintă spectacole independente din București și din țară, spectacole de debut ale tinerilor absolvenți UNATC, dar va avea și o secțiune de one man/woman show.

Ca în fiecare an, festivalul va crea contextul favorabil inițierii unor discuții între actorii independenți și studenții la facultățile de teatru. Ediția cu numărul 4 va marca lansarea unei platforme de dialog între membrii Companiilor de Teatru Independent din țară și reprezentanți ai organismelor ce administrează politicile culturale naționale.

Fotografii