• Stand Up cu Tibi Neuronu, Ioana State, Cristi Priză

  Concert
 • 20 Martie 19:45 - 21:45
  Găzduit de:
 • Marți, 20 Martie, te invităm la un super show de Stand-Up Comedy cu Tibi Neuronu, Ioana State, Cristi Priză - probabil trei dintre participanții tăi preferați de la iUmor.

  👨‍🎤 Tibi Neuronu - cu apariții la Românii au Talent, iUmor și Vacanța Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani și vine la Berăria H cu un show amuzant de sincer!
  👩‍🎤 State Ioana - noua senzație a online-ului românesc și cea mai fresh apariție de la iUmor e cel puțin la fel de amuzantă și offline.
  👨‍🎤 Cristi Priza - finalist iUmor - 6 ani de Stand-up Comedy și nu are de gând să se oprească prea curând. Cristi este cel care deschide spectacolul și o face cu glume scurte și inteligente.

  Acces: ora 19:45 | Show: ora 21:45

  Intrarea este gratuită până la ora 20:30 / 20 lei după ora 20:15. Bilete (sunt necesare doar dacă veniți după ora 20:30) găsiți la intrare, pe bilete.ro, pe iabilet.ro sau din magazinele InMedio, Flanco şi Germanos.

  ✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

  ▶ Rezervările se fac la:

  ➡ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/ii-stii-de-la-tv
  ➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
  ➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
  ➡ vreau@berariah.ro