Fictiv pres. Chloe / Ivan Smagghe / Gemini Brothers


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

CHLOE

Cu un stil nascut dintr-o vasta cultura muzicala, producatoarea franceza Chloé a dezvoltat un sunet unic si distinct, ajungand una dintre cele mai cautate artiste de pe scena muzicii electronice contemporane. Incepand cu 2002, Chloé produce mai multe EP-uri si remix-uri iar in 2007 ii apare albumul de debut “The Waiting Room" (Kill the DJ Records – co-fondatoare al acestui label impreuna cu IVAN SMAGGHE), LP-ul avand un succes notabil. In 2010, Chloé a lansat al doilea LP, “One in Other" (Kill the DJ Records), album ce a fost nominalizat la cel mai important premiu muzical din Franta - Les Victoires de la Musique! Cu o discografie impresionanta ce include EP-uri lansate la case de discuri precum Items & Things, BPitch Control, My Favorite Robot si Throne of Blood, avand colaborari cu artisti precum Magda, Miss Kittin, Troy Pierce, Fairmont sau Sascha Funke, pentru a numi doar cativa, Chloé isi demostreaza talentul de producator si de artist ce se poate modela dupa mai multe stiluri fara sa isi piarda totusi identitatea originala. Colaborarea cu lumea cinematografiei, a dansului si artei este un alt pas important in cariera artistei, astfel in 2013, Chloé colaboreaza cu artistul contemporan Anri Sala la proiectul aclamat de critici, “Ravel Ravel UnRavel”, care a fost prezentat la pavilionul francez din cadrul Bienalei de la Veneția. Deasemena a creat piese exclusive, cum ar fi cinemix pentru filmul mut al lui Hitchock din 1929 “Blackmail” si a lucrat cu coregrafi precum Fabrice Ramalingum. Muzica artistei a traversat toate continentele, dar si ca DJ Chloé se afla continuu si constant în prim-planul muzicii electronice, mixand in cele mai importante cluburi din Europa, cum ar fi Robert Johnson, Mondo sau Fabric si fiind in mod regulat cap de afis in circuitul festivalurilor de renume.

https://www.facebook.com/listentochloe/?fref=ts
https://www.residentadvisor.net/dj/chloe
https://soundcloud.com/chloe-dj-producer

IVAN SMAGGHE

Din cand in cand "partner in crime” cu Sir Andrew Weatherall, Ivan are capacitatea de a mixa piese din faimoasa colectie personala de discuri obscure si melodii eclectice ce surprind de fiecare data prin sunetul diferit si perfect ales in timpul setului. Cel mai dorit prezentator musizical radio al Franței, Ivan Smagghe se află la intersecția dintre hype-ul plin de farmec parizian și integritatea muzicala. Geniul muzical al artistului se defineste prin originalitatea pieselor produse in primul sau proiect 'Black Strobe' (impreuna cu Arnaud Rebotini) iar mai apoi prin proiectul 'It’s A Fine Line' (unde a scos cel de-al doilea LP "As I Ride with No Horse"), productie ce i-a adus aprecierea unor artisti ca James Murphy, Trevor Jackson, Ata, Optimo, etc. Succesul blogului său muzical 'a few things from Ivan Smagghe' a generat o compilatie de edituri pentru binecunoscutul magazin de moda Colette iar primul volum a fost vândut în doar câteva săptămâni. Proiectul "It's A Fine Line" fondat alaturi de artistul francez Tim Paris, pe care il veti asculta deasemenea la Control in perioada urmatoare are deja numeroase remix-uri (de la Superpitcher la XX) iar melodiile pot fi intre intre rockfish electro si italo disco. În afară de pozitia sa de A&R Manager la casa de discuri "Kill The DJ" (unde are un EP scos sub titulatura RMVN impreuna cu Roman Flugel), Ivan Smagghe are productii proprii la case de productie precum Meant Paris dar si alte colaborari cu artisti precum Ewan Pearson sau Tiga.
Intodeauna surprinzator, Ivan revine in Bucuresti pentru un set excentric si eclectic, cum ne-a obisnuit, iar combinatia Ivan Smagghe vs Chloe ne va demonstra ca muzica electronica nu are limite de abordare!

https://www.facebook.com/ivansmagghe/?fref=ts
https://www.residentadvisor.net/dj/ivansmagghe
https://soundcloud.com/colonelgatito

Acces: 20 lei