Finala locala Hard Rock Rising


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Pe 22 mai sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Cafe pentru finala naţională a concursului Hard Rock Rising. Cei patru finalişti ce s-au bucurat de cel mai mare număr de voturi online şi de aprecierea echipei Hard Rock Cafe sunt: Ride on Band, Ligia Hojda, No Stress si Claudiu Mirea.

Artistii luptă pentru premiul de 1000 de dolari oferit de HRC Bucuresti şi pentru şansa de a intra în finala internaţională a competiţiei HR Rising. În cadrul unui show live vor putea să impresioneze, cu piese din repertoriul propriu, juriul format din reprezentanţi ai industriei muzicale din România.

Ajuns în acest an la a şaptea ediţie, Hard Rock Rising este un concurs mondial de talente, ce îşi propune să ofere artiştilor din întreaga lume şansa de a se afirma pe plan internaţional. Un juriu format din profesionişti şi celebrităţi din muzica internaţională va selecta din rândul câştigătorilor nationali, pe baza melodiei înscrisă în concurs pe ReverbNation, patru finalişti regionali şi un câştigător al marelui premiu. Toţi vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip şi un premiu oferit de Fender Instruments.
Marele câştigător va avea şansa de a cânta pe Hard Rock Stadium în pauza unui meci de mare audienţă şi va beneficia de producţia unul videoclip profesional, ce va fi difuzat în reţeaua video Hard Rock Cafe din toată lumea.

Toţi cei ce vor să se bucure de muzică live şi să îi susţină pe finalisti sunt aşteptaţi la Hard Rock Cafe pe 22 mai, de la ora 21.00. Intrarea va fi liberă.