Folk Frate & Spam live at club Fabrica - sala Claudiu Petre


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

FolkFrate! si Trupa SPAM vă invită la un spectacol extraordinar miercuri, 18 Mai, în Club Fabrica din București.

Tinerii artiști ai muzicii folk vă așteaptă cu invitați surpriză, precum și cu alte cadouri muzicale.

“Ne dorim să aducem tot mai mulți oameni la concerte folk, să arătăm că acest gen este viu, să-l promovăm și să-l creștem. În ultimii ani am văzut că publicul se schimbă, apar oameni tot mai tineri, alții care încep proiecte similare și asta ne bucură foarte mult și ne dă curaj să mergem mai departe”, a declarat Tudor Olaru

Concertul va avea loc miercuri, 18 mai 2016, în Clubul Fabrica din București, de la orele 21:00. Biletul este 35 de lei

***

Mircea Ungureanu (Mysha) - chitară și voce, Tudor Olaru (Teddy) - chitară bas, voce, Ionuț Leopea (Johnnie) - voce și gesturi sugestive, Marius Sireteanu (Sire) – clape și clarinet și, întotdeauna prima și cu ritmul în sânge, Elena Icleanu - tobe și percuții sunt cei cinci membri ai trupei FolkFrate!, proiect cu un număr de peste 400 de apariții la activ. Albumul „...e mai bine așa!”, lansat în octombrie 2015, este modul prin care Folk Frate! își urmează o cale muzicală proprie.

"Drumul" se numește primul album al lui Cosmin Vaman, Alexandrei Andrei și al Trupei SPAM, formată din Alex Cismaru - chitară electrică, Tudor Olaru - chitară bas și Ciprian Diaconu - tobe și percuții. Discul a fost lansat în luna iunie 2015 și a reprezentat numai începutul unui drum despre care Cosmin spune că "pentru un artist la început de drum (haha), este o investiție masivă. De bani, de timp, de energii creative, de dragoste, de curaj – cine oare a fost vreodată pe deplin mulțumit de munca lui ? E greu”.