Food Truck Festival Spring Edition


Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

#FoodTruckFestival aduce primavara la Promenada.
7 martie - 2 aprilie 🍃 💚 🌿

Dupa succesul primelor doua editii, caravana revine in acelasi loc, cu cele mai apreciate si savuroase propuneri de street food. In perioada 7 martie - 2 aprilie, parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu, cat si cea dinspre Calea Floreasca) va fi invadata de cele mai aromate miresme si gusturi, fiind a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut.

Unsprezece food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de aproape o luna, intre 11:00-19:00, in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Barbu Vacarescu cat si cea dinspre Calea Floreasca). Vom avea pizza, burgeri, frigarui, quesadilla, hot dogs, paella, tortilla, clatite dulci sau sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante si multe alte bunatati de la:

- Arrosticini
- Camionetta
- Circus Pub
- Creperie
- Delicii pe Roti Waffles & Coffee
- La Finca Alioli Van
- Furgoneta Street Chefs
- Gourmet Street Food
- Meat Busters
- Say Cheese! by Carrefour
- Za German - WurstWagen

Angajatii companiilor din zona, vizitatorii si toti cei interesati se pot bucura de street food-ul autentic in cadrul celui de-al treilea eveniment sustinut de Promenada Mall, editia de primavara. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar, direct la comercianti.

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”.

P.S. Facebook nu ne lasa sa setam o perioada mai lunga de 2 saptamani pe un eveniment, dar acesta se va desfasura pana pe 2 aprilie.