Food Truck Festival Xmas Edition


Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

Dupa succesul primei editii #FoodTruckFestival de la Promenada, carava revine in acelasi loc, cu o editie speciala, dedicata sarbatorilor de iarna: Food Truck Festival Xmas Edition. In perioada 28 noiembrie – 18 decembrie, parcarea Promenada Mall Bucuresti va gazdui cea de-a doua oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni toamna aceasta.

Doisprezece food truck-uri si van-uri cu unele dintre cele mai apreciate si delicioase propuneri de street food vor stationa timp de 21 de zile, intre 11:00-19:00, in parcarea Promenada Mall Bucuresti (intrarea dinspre Calea Floreasca). Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roti Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck, La Nu Stiu Cine, Meat Busters si Peşte Pâine aduc mai aproape de pofticiosi cele mai bune specialitati de street food: burgeri, pizza, paste, paella, clatite dulci si sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante, alaturi de produse festive precum vin fiert sau cozonaci pufosi.

Angajatii companiilor din zona, vizitatorii si toti cei interesati se pot bucura de street food-ul autentic in cadrul celui de-al doilea eveniment sustinut de Promenada Mall, editia de iarna. Intrarea este libera, iar plata produselor se face cu numerar direct la comercianti.

Food Truck Festival este o caravana dedicata street food-ului, avand ca scop promovarea mancarurilor preparate rapid, dar sanatos. Atat ca si optiune culinara de servit in oras, cat si propunere alternativa pentru pranzul “pe tastatura”.

P.S. Facebook nu ne lasa sa setam o perioada mai lunga de 2 saptamani pe un eveniment, dar vom edita optiunile la momentul potrivit.