For The Wicked /w TBWCW - 02.12.2016


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Club FABRICA va invita vineri, 2 decembrie la o lansare cu una din cele mai puternice formatii ale scenei metal nationale, FOR THE WICKED avandu-i ca invitati pe The Boy Who Cried Wolf si Take No More.

Biletele au pretul de 15 de lei si pot fi achizitionate la intrare, in seara evenimentului.

FOR THE WICKED ajung la Bucuresti pentru a-si lansa al doilea EP din cariera, cu un sound mult mai puternic si masiv decat cel cu care ne-au obisnuit pana acum.

Formatia a aparut in 2015, fiind una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania, dovada fiind castigarea numeroase premii importante in primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania. In decursul celui de-al doilea an de activitate trupa a reusit sa se ridice la nivelul afirmatiei anterioare si nu a pierdut deloc vremea, bifandu -si cu succes numele pe afisele celor mai importante evenimente rock/metal din tara.

În mai puțin de 6 luni de la lansare, trupa a realizat o serie importantă de concerte în România, incluzând festivalurile: Maximum Rock, Fire in the Park, Barock, Remember Rock, Posada și #ImpreunaRezistam (Cluj Napoca), cât și concerte în deschidere la formații precum: Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) sau When Reason Collapse (Fr) To Kill Achilles(UK), Helia(RSM)).

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinând riffuri grele, voci agresive și refrene “catchy”, cu o producție ce se ridică la standarde internaționale: masteringul a fost realizat în Statele Unite de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), în timp ce de înregistrări și mixaj s-a ocupat leader-ul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) în studioul Digital Dark Vision, din Cluj Napoca.

Deși e formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc), fapt care iși spune cuvantul prin calitatea și inovația pe care le denota suita de materiale audio și video pe care acestia le-au lansat.

https://www.facebook.com/weareforthewicked

TbWcW | The Boy Who Cried Wolf
https://www.facebook.com/tbwcwolf
Formatie alcatuita din 4 nebuni din Voluntari si Bucuresti si Constanta, unul dintre ei e chiar lup, se vede dupa puful fin de pe gatul plin de sange, dar astea sunt detalii, important este sa va zicem despre formatie: abordam stilul hardcore / metal with some monstrous southern-metal influenced riffing si ce vrea Bacovia, lupul original.

Mai jos aveti piese:
https://www.youtube.com/user/WolvesAreWolves
https://tbwcw.bandcamp.com/releases
https://0331records.bandcamp.com/album/the-boy-who-cried-wolf-the-night-after

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente