Forbes 100 Cool Brands 2017


Data și ora:
Gazdă:

Etaj 1, Strada Smârdan 30, București, Romania
Organizator:

Despre

Forbes 100 COOL Brands reprezintă o listă anuală a celor mai moderne companii de business românești. Gala sărbătorește și recunoaște acele branduri, care au prezentat trăsături precum autenticitatea, dorința, inovația și originalitatea.

Brandurile prezentate sunt cele care trăiesc cu adevărat și respiră valorile și poziția lor în tot ceea ce fac. Credibilitatea în ochii audienței este fundamentală pentru succesul lor, deoarece autenticitatea nu este doar un cuvânt cheie pentru această generație de consumatori - este totul. Trebuie să pătrundă în toate comunicările de marketing. Ar trebui să conducă comportamentul brandului și al afacerii - pentru că reputația este câștigată prin acțiuni, nu prin cuvinte.

Forbes 100 COOL Brands a fost realizat pe un eșantion la nivel național de la noii trendsetteri și influenceri din România, să nominalizeze 400 de branduri selectate prin analize și documentații strânse de pe diferite canale de informare. Datele variază de la rapoarte din diferite industrii la publicații și bloguri. Această selecție va fi în continuare analizată de ANTZ, o agenție de coolhunting cu experiență est-europeană în estimarea tendințelor. Trendsetterii sunt oameni care pot influența evoluția consumului și adoptarea inovațiilor prin personalitatea și statutul social sau profesional.

AGENDA:
19:00 – 20:00 Reception

20:00 – 20:10 What will be Cool in 2018?

20:10 – 20:25 First award session

20:25 – 20:45 Futuristic Entertainment Moment

20:45 – 21:00 Second award session

21:00 – After party with a special-DJ guest

Parteneri Strategici: MINI, Carrefour Romania
Parteneri Gold: Nemo Express, Apa Nova Bucureşti, Samsung Romania
Partener Silver: Farmec, Cris-Tim, Philip Morris International, IQos Romania
Parteneri: Praktiker Romania, Chilli Ideas, NOMAD Skybar

Accesul la acest eveniment se face doar pe bază de invitație și de confirmare din partea organizatorilor.

Oportunități de parteneriere la: sales@forbes.ro.