From: Society | To: Society – Expoziție cu scop caritabil


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

From: Society | To: Society – Expoziție cu scop caritabil
6 decembrie - 19 decembrie (orele 10:00 – 23:00)
VERNISAJ - 6 decembrie (orele 19:00 – 23:00)

Despre expozitie
“From: Society | To: Society”, o expoziție Eduart care abordeaza subiecte contemporane, percepția asupra societății și efectele pe care le are aceasta la nivel de individ. Sursa de inspirație o reprezintă „satul global”, motiv pentru care lucrările se întorc tot în societate sub forma unor donații catre o cauză.

Despre cauză
mias-children.ro este un ONG a cărui misiune este să le ofere copiilor șansa de a deveni membri fericiți și sănătoși ai societății românești, fizic, intelectual și spiritual. Mia’s Children investește în educația și dezvoltarea artistică a tuturor copiilor pe care îi are în grijă.

Despre Eduart
Eduart este proiectul lui Eduard Cîrstea (https://www.facebook.com/ionuteduard.cirstea - Art Director la Friends \ TBWA București), designer auto-declarat în timpul liber. “Eduart” este pseudonimul sau brandul personal al autorului, sub umbrela căruia organizează cea de-a doua expoziție cu scop caritabil din preajma sărbătorilor de iarnă - “From: Society | To: Society”.
Dacă anul trecut tema care a unit lucrările artistului a fost fotografia, anul acesta liantul este designul graphic inspirat în mare parte de cauzele și contextele socio-politice. Acestea sunt transpuse la nivel vizual prin tehnica „negative space” pe care autorul o promovează prin platforma “Eduart”.
www.facebook.com/eduart.stay.negative

Despre Point:
Prin expoziții, proiecții si piese de teatru, centrul cultural POINT își propune să fie pivotul creativ care promovează artiștii în devenire, să inoveze, să educe și să inspire publicul.

Expoziția constă în 13 printuri pe carton display, înrămate, cu dimensiunea de 50x70cm. Donația per lucrare este de 200 de lei, suma fiind donată integral.
Lucrările achizitionate vor fi livrate până în data de 15 ianuarie 2018.