From the Heart

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 10 februarie, de la ora 20,30 vă invităm la Serendipity pentru o seară de jazz şi poveşti de iubire, cu Viorica Pintilie - voce şi Liviu Negru - chitară.

***

O voce puternică și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București.
În 2014 și 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band și Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o nouă colaborare cu grupul Cantaloop Band. În cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a făcut parte din concertul de muzică braziliană "Oceano", alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.
De asemenea, a fost invitata lui Andi Moisescu în emisiunea “Apropo TV”.
Viorica face parte și din “3 Circles” – o formulă muzicală complexă –, alături de Jimmy Cserkesz - chitară şi Ati de Chile - percuţii. Deși sunt un trio cu experiență în jazz, genul muzical abordat in aceasta formulă nu este doar jazz, ci conţine armonii funk, neo soul și trip-hop în aranjamente personale.

LIVIU NEGRU este student la UNMB, în anul 4, secția de jazz. A participat la festivalul studențesc de la Tg. Mureș, edițiile 2012, 2013, iar în 2013 a câștigat premiul cel mare la festivalul de la Sibiu împreună cu trupa Blue train. A fost bursier al Academiei Icon Arts 2012, 2013. A participat în 2013 la stagiunea de jazz de la Teatrul Act, organizată de Radio România, alături de Sorin Romanescu și Alex Man, prezentând o "Istorie a chitării de jazz". A participat la festivalul de jazz organizat de ArCuB în 2014, alături de Bucharest Jazz Orchestra și în toamna 2014 la Festivalul de jazz de la Brăila și Ploiești cu Răzvan Cojanu Quartet.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro, cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00 pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20,30, ora după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente