Gala Studenților Români din Străinătate 2017


Data și ora:
Gazdă:
Strada Izvor 2-4, București, Romania
Organizator:

Despre

Gala Studenților Români din Străinătate 2017

Liga Studentilor Romani din Strainatate va invita sa participati la cea de-a 8a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate, un eveniment sub semnul excelentei in educatie si performantei academice. Cu acest prilej, personalitati de marca ale societatii romanesti, diplomati, reprezentanti ai societatii civile, oameni de presa si profesionisti din mediul public si privat vor sta alaturi de studenti si absolventi romani cu rezultate remarcabile in diferite domenii de activitate.

Gala LSRS 2017 va gazdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul academic 2015-2016. Ca in fiecare an, concursul din cadrul Galei aduce in prim plan o serie de tineri romani cu rezultate academice si extra-curiculare de exceptie.

Cea de-a opta editie a Galei LSRS va fi un important prilej aniversar, marcand 8 ani de existenta a Ligii Studentilor Romani din Strainatate. 8 ani sub semnul voluntariatului, 8 ani de proiecte si realizari cu si pentru studentii romani din afara granitelor.

Fii alaturi de noi in seara Galei din 5 ianuarie 2017 si rezerva-ti un loc prin completarea formularului de inscriere: http://bit.ly/GalaLSRS2017inscriere

Te asteptam! Impreuna, recunoastem excelenta!