Gateway Virtual Reality at Fabrica - testare gratuita 3 & 4 sept


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

S­a deschis un nou loc de joacă pentru oameni mari (și nu numai) în București: Gateway VR Studio. Vino să experimentezi realitatea virtuală, să te joci, să desenezi sau să admiri peisaje inedite.

Te așteptăm pe 3 și pe 4 septembrie la Gateway VR (pe strada 11 Iunie nr. 50, în incinta Fabrica) în intervalul orar 12:00 ­ 22:00. Accesul se face pe bază de rezervare, tot ce trebuie să faci este să ne dai un mesaj pe nr. de telefon 0774 607 784, pe Whatsapp sau pe pagina de Facebook: ​https://www.facebook.com/gatewayvrstudio/​ cu numele, numărul de persoane și ora cand ai vrea să participi. Vei primi un mesaj de confirmare sau o sugestie în cazul în care ora aleasă este deja ocupată. Te mai rugăm să te prezinți cu 15 minute înainte pentru un mic instructaj.

Odată cu aparitia realității virtuale nimic nu va mai fi ce a fost. De astăzi înainte omul va putea pătrunde într­un univers în care doar imaginația este limita. Noi, cei de la Gateway VR Studio, dorim să fim printre primii care iți pun la dispoziție această nouă tehnologie uimitoare și care te ajută sa patrunzi acolo unde nimeni nu a visat cu scurt timp în urma: în mijlocul viselor. 3 căști HTC Vive și un Oculus Rift te așteaptă să le iei la joacă.
Minorii sunt bineveniți dacă sunt însoțiți de un adult responsabil iar pentru anumite jocuri exista limite de vârstă. Dar vom găsi împreună experiența potrivită pentru fiecare.