Gheorghe Zamfir & band - 13 ianuarie - Hard Rock Cafe, Bucuresti


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

La început de an te aşteptăm cu o premieră deosebită: Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pentru întâia oară pe scena din Hard Rock Cafe, pe 13 ianuarie! Artistul ce a revoluţionat sunetul şi a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi te va delecta cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre.

Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheorghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii "Le grand blond avec une chaussure noire", până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.
Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.
Aşadar, pe 13 ianuarie de la ora 21.30, te aşteptăm la un concert distins, în care muzica de film, compoziţiile proprii şi reinterpetările unor melodii intrate în istorie te vor captiva şi încânta în egală măsură.

Biletele pentru showul Gheorghe Zamfir & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 120 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 90 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 90 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM