Gradina Dorobanti: Opening w. Petra Acker & Albert Tajti


Data și ora:
Gazdă:

Calea Dorobantilor 44, Bucharest, Romania, 010574
Organizator:

Despre

Vremea buna aduce dupa sine si cheful de e petrece cat mai mult timp in aer liber. Noi ne conformam cerintelor voastre, si pe 14 aprilie dam startul noului sezon la Gradina Dorobanti.

Invitati:
Petra Acker & Albert Tajti
---------------------------------
Jazz si Swing, Gospel si compozitii proprii cu influente Funk, Neo-Soul, si multe altele stiluri muzicale ale lumii - Petra si Albert aduc un vibe plin de caracter si invita la o calatorie printr-o lume muzicala menita sa iti puna sufletul in miscare.

Petra Acker este una dintre vocile “exotice” ale Romaniei. De-a lungul anilor, a colaborat ca vocalist principal in multe proiecte autohtone, dar si ca parte din colaborari cu muzicieni din toate colturile lumii. Astfel, a experimentat cele mai diverse genuri muzicale, de la muzica clasica, gospel, pana la muzica alternativa, funk, stoner-rock, muzica africana si reggae, jazz, electro si chiar house. Prin proiectele muzicale a ajuns in multe locuri din Europa, si cel mai recent in New York, unde a inregistrat un album cu muzica lui Billy Taylor alaturi de muzicieni de jazz din Berlin, New York si Moscova.
----------------------------
Albert Tajti a inceput sa cante la pian la varsta de 7 ani, instrument la care s-a perfectionat la Universitatea de Muzica din Cluj-Napoca si mai apoi in Bucuresti. Stilul lui propriu de a armoniza si acompania l-au transformat intr-unul dintre colaboratorii preferati ai multor vocalisti precum Luiza Zan, Ana Cristina Leonte sau Nadia Trohin, si i-au adus cateva premii in competitii nationale de jazz. Proiectele lui principale din prezent sunt Javra, A-C Leonte Quintet si The Jam Community
----------------------
free entry