Ground Zero HiberNATION @Verde Stop


Data și ora:
Gazdă:
Barbu Văcărescu 162-164, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Am deschis sezonul 2017 la bere craft și tolănit în iarbă prin Aprilie @ Verde Stop Arena... Ne-am super distrat @ Zero Mai tot acolo.

Acum ne strângem din nou. Adunăm comunitatea de oameni faini tatuați pe limbă cu Ground Zero Beer la o ultimă ieșire la aer, să ne mai bucurâm de razele de soare în ultimului weekend de Octombrie. Socializăm, bem o bere craft bună, gustăm mâncare artizanală făcută cu drag, și vorbim despre ce-o să facem de Revelion.

Mai târziu, tragem pulloverele pe noi și facem focu' să punem de zacuscă. Nu pleacă nimeni! Ăsta nu e (doar) un party, e o acțiune de comunity work și raising awareness asupra faptului că NICIODATĂ NU AVEM SUFICIENTĂ ZACUSCĂ!

CONCURS:
Cine se implică activ la decojit legume coapte primește o bere pe loc și poate pleca acasă cu un borcan de zacuscă. Mai mult decât atât, un alt borcan cu numele lui îl va așteapta la petrecerea de Zero Mai din 2018. Apropo, tu ce faci de Zero Mai 2018? Noi rămânem în București ;)

MUSIC & Vibes:
Vinyl, Rum, Tapas & Wine's Dj. Rammon

🍺 DRAFT BEER:
Deranj Blondă, Deranj Oranj #OrangeWheatAle, #EasyRider, #MorningGlory

FOOD PARTENERS:
Elena Platon - #BeautyChef @Beautyfood - mâncare artizanală și soft drinks
Simbio - Simbio pe roți mâncare artizanală pe roți

//

IMPORTANT: Numărul maxim de participanți permis simultan în spațiul în care va avea loc evenimentul este de 700 persoane.

//

OPEN DOORS 12:00
Kids & Pets Friendly
CLOSED DOORS 23:00