"GUNOIERUL"- de Mimi Branescu

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

„Gunoierul“de Mimi Brănescu este o piesă de teatru care se înscrie în genul comedie şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef sărăspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu.

Regia; Gina Lazar. Cu; Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson / AndreeaMateiu.
În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este detectivul care, tot căutând pringunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îisurprinde pe mulţi. Un singur exemplu – cine se aşteaptă ca un vagabond, după ce studiază resturile menajere pe care le arunci la gunoi, să descopere că nevasta teî nşeală? Sau cine să se gândească la faptul că, tot din „citirea“ gunoiului, “detectivul” nostru îşi dă seama daca ai sau nu copii?
La acest text s-a oprit si regizorul Gina Lazar. Alături de ea, actorii Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson si AndreeaMateiu, îşi asumă directia realista in care spectacolul isi croieste drumul.
„Gunoierul“, conceput de aceasta echipa se materializează într-un spectacol plin de vitalitate, un spectacol care, după cum spun toate semnele, va plăcea si va atrage multi spectatori în sală si pentru mult timp de acum inainte.

Rezervari: 0773 303 113