H8 II Lansare de album "GRI" II Invitați : Sunet Fin (Lansare videoclip "Nostalgie")


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

H8 vă condamnă la distracție alături de prietenii de la
Sunet Fin !

H8 lansează cel de al treilea album din carieră, intitulat sugestiv „GRI”,dupa 6 ani de la ultimul material.
Pionieri ai hardcoreului în România, H8 a luat ființă în Ploiești în anul 1995, a susținut până în prezent numeroase concerte în țară și în străinătate, având colaborări cu diverși artiști din underground-ul autohton.
De-a lungul anilor, au împărțit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer și Suicide Silence. În anul 2006, H8 a lansat albumul “Nimic nou”, urmat trei ani mai târziu de materialul “Printre voi”, ambele primite extrem de bine atât de fani cat și de critici.

Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). CV-ul formației cuprinde deschiderea concertului DJ Babu și Rakaa Iriscience – Dilated Peoples, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv. Primul videoclip, Bassbalans feat. Dj Dox, a fost lansat in vara acestui an, iar al doliea video la piesa, Sunet Fin, a fost lansat in toamna acestui an. Ambele au avut premiera tv la Music Channel, Recent trupa a fost invitata de catre Hefe, la Alternative Hour. In luna februarie, martie 2016, vor lansa primul material audio. Mai exact: "Muzica nu moare - E.P. Baietii au terminat filmarile celui de-al treilea videoclip, la piesa " Nostalgie", iar lansarea acestuia va avea loc in cadrul evenimentului.