Curs Obiceiuri financiare sănătoase pentru părinţi


Când:
17 Martie 16:00 18:00
Gazdă:

Strada Barbu Delavrancea, Nr 15, Bucharest, Romania, 011351
Organizator:

Despre

Mulţi adulţi, evită să vorbească despre bani cu copiii, pentru că ei nu au încredere în modul în care au gestionat propriile finanţe. Nu trebuie să fii un rock star financiar, cu un palmares perfect pentru a preda copilul tău elementele de bază pentru finanţe personale și de a începe conversaţia despre bani.

De ce să te înscrii la curs?

Programul de Obiceiuri Financiare Sănătoase ajută părinţii să își dezvolte ei înșiși comportamente financiare ca să îi ajute să aibă bunăstare în viaţa financiară și totodată să își facă un plan de acțiune cu metode care să îi ajute pe copii să înţeleagă concepte financiare greoaie altfel (buget, analiză financiară, riscuri financiare).

Obiectivele cursului:

Vom dobândi o înţelegere mai bună despre tiparele comportamentale, care apar în cheltuirea banilor;
Vom identifica cel puţin 10 metode prin care să dezvoltați împreună cu copiii voștri obiceiuri financiare sănătoase.
Principalul beneficiu al părintelui este că va ști să aplice lucrurile învăţate la curs în viaţa personală.

Learning Facilitator: Corneliu Ionescu, tată a 2 băieţi de care este foarte mândru. A făcut aproape toate greșelile financiare posibile, dar a descoperit cum să le îndrepte, astfel încât până în prezent, peste 2.000 de persoane (tineri și adulţi), au participat la cursuri pe teme precum educaţie financiară, antreprenoriat, antreprenoriat social, scriere de plan de afacere, managementul afacerilor. A acordat consultanţă pentru înfiinţarea și/sau dezvoltarea a peste 30 de afaceri, din domenii diverse (de la agricultură până la cafenele sau dezvoltare imobiliară). În acest moment, Corneliu își împarte timpul între Asociaţia Educaţie pentru Viaţa Reală - unde derulează proiecte de educaţie financiară și intreprinderea socială Wise Projects - creatoarea platformei de scriere de planuri de afaceri, wisestartup.ro - unde oferă consultanţă antreprenorilor.

Acest curs se adresează părinţilor, viitorilor părinţi, bunicilor, educatoarelor și îngrijitoarelor din creșe, grădiniţe și școli.
Cursul este gândit să se desfășoare timp de 4 întâlniri săptămânale, timp de o oră și jumătate.
Prețul cursului este de 400 de RON și se plătește la începutul cursului.

Ți-am pregătit și o prezentare detaliată a cursului, așa că, nu ezita să ne scrii pentru a ţi-o trimite pe adresa de e-mail.
Înscrierile se fac în formularul acesta: http://bit.ly/1Nz904Q

Pentru întrebări, nu ezita să ne contactezi. :)

Menţiuni:

Cursul are loc Sâmbăta, de la ora 16:00-17:30;
Locaţia cursului: Agatha Bârsescu, nr. 27, București.
Acest curs se adresează părinților și tuturor celor care au un rol semnificativ în creșterea și dezvoltarea copiilor.
Avem doar 10 locuri disponibile pentru fiecare grupă de curs.

Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.
Părinţii aleg activitățile noastre pentru că aici învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilităţi precum încredere în sine și în ceilalţi, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, părinţii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalţi, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alţi părinţi.

Dacă simţi să recomanzi acest curs sau alte activități PlaYouth și altor părinţi, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea ta și a copilului tău, în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intri în conversaţie cu noi. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro.

Alte sugestii

23 Sep
ROD STEWART Concert
Concert
Începe la 20:00  |  Piața Constituției, București, Romania
29 Sep
Goran Bregovic
Concert
Începe la 19:00  |  Bucharest, Romania
Vezi mai multe evenimente