HAOS w. Akufen, Bruno Pronsato, Praslea, Cap


Data și ora:
Gazdă:

Str. Uranus 150, Bucharest, Romania, 050826
Organizator:

Despre

Toate panzele sus

with
Akufen
Bruno Pronsato live
Praslea
Cap

at
The ARK Bucuresti

Pe 17 martie ridicam ancora si "Toate panzele sus” la The ARK Bucuresti. Capitanul ambarcatiunii - Akufen soseste direct din Montreal, Canada si va fi responsabil de manevrarea Timonei, secundat de catre americanul - Bruno Pronsato live la Pupa, Praslea este cel ce va crea momentele de aur la Tribord, iar Cap se va ocupa de Babord.

Despre experienta “Capitanului” Akufen se poate discuta foarte mult, la ora actuala este unul dintre cei mai activi din rosterul Perlon si calatoreste in “Volta", alaturi de Fumiya Tanaka, Thomas Franzmann aka Zip, Thomas Melchior/Melchior Productions Ltd, Baby Ford si multi altii.

In calitate de productor este etichetat in liga superioara de catre label-uri precum: Fabric Records, Telegraph Records sau Perlon, Akufen fiind un nume reprezentativ pentru industrie prin inovatia sunetului underground, continuu de peste 20 de ani sub aliasuri precum: Horror Inc., David Scott, Nefuka sau Anna Kaufen.

"Give him half a chance, and he’ll fuck with your head.”

Bruno Pronsato, considerat unul dintre cei mai intriganti producatori ai genului techno, revine la bordul unui eveniment HAOS dupa o pauza de doi ani, acesta fiind in relatii foarte bune cu capitanul Akufen, urmand sa avem parte de o formula old-school rar intalnita.

Bruno este foarte bine inradacinat in underground-ul European, fost membru al grupului Narod Niki, alaturi de Ricardo Villalobos, Zip, Cabanne si multi altii, iar la ora actuala, impreuna cu Sammy Dee reprezinta proiectul HALF HAWAII.

Praslea, impreuna cu sunetele lui de aur, este unul dintre cei mai de seama reprezentanti [a:rpia:r], si obisnuieste sa invarta viniluri alaturi de bunul sau prieten Raresh sub titulatura de Praslesh, impreuna cu Ricardo Villalobos, Cezar, Kozo, Rhadoo, atat la flux cat si la reflux, iar in ultimii ani are o agenda deosebit de incarcata, fiind din ce in ce mai greu de ascultat in Bucuresti.

Cap este unul dintre cei mai indragiti artisti din noua generatie ce abordeaza un sound matur, pe care il impartaseste cu artisti precum Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu sau alti colegi, atat la munte cat si pe litoral, fiind recunoscut ca si creator de momente unice chiar si in situatii de Ampanare.

Asadar asigurati-va locul pe Arca cat mai din timp, urmeaza o calatorie alaturi de un echipaj reprezentat de catre o formula rar intalnita: Akufen la Timona, Bruno Pronsato live la Pupa, Praslea la Tribord si Cap la Babord.

_____________________________________________
Decor tematic
Visuals by Aural Eye
Photo by Mihai Capsaz
_____________________________________________

Locatie: The ARK Bucuresti
Adresa: Str. Uranus nr. 150, Sector 5, Bucuresti
Informatii: 0736.673.110
Start: 22:00 - End: xx:xx
Support: H2O Bar Solutions
Garderoba: Da
Spatiu pentru fumatori: Da
___________________________

Bilete:

In avans: 40 lei
http://www.bilet.ro/event.php?id=10365

At the door:
40 lei < 00:00 < 50 lei

* biletul in avans garanteaza accesul in locatie la orice ora
**invitatiile si guestlist-ul sunt valabile pana la ora 01:00, fara exceptii

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.
____________________________________________

⛔ DON'T DRINK AND DRIVE!
⛔ ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente