Harlequin_Jack (Anniversary) live + Brutus!


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Harlequin_Jack - live @ Control
+
BRUTUS! - Bar Special Offer: 50% discount starting 22.ooh
Entrance fee: 10 lei
:::::::::: *******:::::::::::::************::::::::::::::::::::::::::::

>>>>>>>>>>>Daca ai nevoie de 3 ”motive” festive sa vii la concert, here you go:
* pe 1 noiembrie 2014, Harlequin_Jack lansau primul album – „Murder_Party” .
* in luna noiembrie a acestui an, trupa sarbatoreste 3 ani de existenta
* to be discovered ;)
-------------------------------------
Harlequin_Jack
(INDIE/ELECTRO/ROCK/ALTERNATIVE, București)
Harlequin_Jack, the dark side of indie electro rock își propun cu fiecare release să împingă limitele compoziționale și sonore, imbinand diferite stiluri muzicale. Lucru care se aude în permanență pe albumul lor de debut: Murder_Party (ascultă albumul aici: https://goo.gl/I1pr8K). Proiectul a derivat din fosta trupă Eloize, care a făcut parte din noul val de muzică indie/alternative din România, începând cu anul 2007 și până în 2011 (timp în care a avut parte de peste 100 de concerte prin toată țara: în cluburi, la festivaluri precum Bestfest, Rock Out Loud, Watumi, Street Delivery, Motorock, cât și alături de artiști din scena indie și nu numai. Cu o nouă formulă și cu un sound maturizat, Harlequin_Jack ia naștere spre finele anulu 2013. De la începutul lui 2014 și până în prezent, Harlequin_Jack a avut parte de o acensiune rapidă, susținând peste 80 de concerte în țară, dar și în Austria, în cluburi și la festivaluri (Electric Castle, Street Delivery, Festivaul UnArte, GreenSounds Festival și Focus Festival), benefiicind de reviewuri foarte bune, de fiecare dată. Au participat la mai multe emisiuni de radio (Radio Guerrilla, Tananana, Eclectic.fm, RFI), dar și la emisiunile Alternative Nation (Music Channel) si Apropo TV, fiind totodată lăudați de presa online (Maximum Rock, Sunete,iNFO Music, Eclectic Fm, Cooperativa Urbana, Cooltivator, Music Channel). Și-au făcut simțită prezența și pe coperta numărului din noiembrie 2014 al revistei Sunete, trupa fiind votată în cadrul Pariului Sunete pentru speranțele muzicale ale anului 2015. Piesele lor sunt difuzate la TANANANA, Radio Cooperativa Urbană, Delahaze.fm, Eclectic.fm, Radio Trib, Radio Guerrilla, București FM, Radio Cultural ș.a. Pe 1 noiembrie 2014, au lansat primul album – „Murder_Party”, care a avut parte doar de recenzii pozitive și a beneficiat deja de un turneu de promovare în București și în țară.

În 2014 formația a lansat videoclipurile pieselor „Investigate” (https://goo.gl/jMw42l) și „Vitamins” (https://goo.gl/vvj48E).
In 2015 apare videoclipul pentru piesa „Royal Flush” (https://goo.gl/DFyF3y) Videoclipurile lor sunt difuzate pe Music Channel si H!T Music, clipul de la “Royal Flush” fiind clasat pe locul 6 in cadrul - Best Of 2015.

La sfârșitul lui 2015, Harlequin_Jack a lansat single-ul "Bounce We Go!" care este un featuring cu "The Bridge Commitee” (https://goo.gl/Urb84s) În 2016 trupa a lansat primul single de pe viitorul album - “Cyborg” care beneficiaza si de un videoclip - (https://youtu.be/u42HwxSvgh4)

Spre final de an, trupa isi va lansa albumul cu nr. 2 si vor pleca in turneu de promovare al acestuia. De asemenea, vor să-și cumpere un submarin.
www.facebook.com/harlequin.jack www.soundcloud.com/harlequin_jack www.youtube.com/harlequinjack0