Hawaiian Party


Data și ora:
Gazdă:

Strada Sfântul Dumitru 3, București 030077, Romania
Organizator:

Despre

Iarna nu-i ca vara! E chiar mai bine!
Pune-ți cea mai înflorată cămașă și vino să petreci la finalul TransMed, alături de mediciniști din toată țara. Și dacă e cu studenți la medicină, atunci garantat va fi demențial!

Avem și oferte pentru tine:
Smirnoff 0.7L + 1 l juice/3 energy drinks - 145 lei
Johnny Walker Red 0.7L + 3 energy drinks/4 Pepsi - 145 lei
Captain Morgan Spice 0.7L + 4 Pepsi - 145 lei
1+1 gratis la long drinks pe bază de vodka și whiskey.

Rezervări: 0729.041.043

TransMed reprezintă un proiect bianual al Departamentului de Educație Medicală, din cadrul Societății Studenților în Medicină din București, prin care este facilitat schimbul de studenți între Universități de Medicină din țară şi din Chişinău, pe o perioadă de o săptămână.

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.

Societatea asigură reprezentativitatea studenților la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” București, desfășoară proiecte de voluntariat și educație non-formală și manifestări științifice academice de profil. De asemenea, SSMB este membru fondator al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România, prin intermediul căreia suntem membrii în Federația Internațională a Asociațiilor Studenților Mediciniști.