HipTrip Travel Film Festival 2016


Data și ora:
Bilete:
5 bilete - 50 lei, Full Pass - 75 lei
Gazdă:
Strada Eforie 2, București 030167, Romania
Organizator:

Despre

Cea de-a treia ediţie a singurului festival dedicat filmelor de călătorie, HipTrip Travel Film Festival, se desfăşoară în perioada 27-30 octombrie la Cinema Eforie şi Union.

Scopul festivalului este de a aduce în atenția publicului o gamă cât mai largă de filme pe teme de călătorii şi turism, de a aduce la cinema poveşti ale unor locuri, oraşe, itinerarii, condiţia fiind o prezentare total diferită faţă de ghidurile turistice generale.

Festivalul este dedicat atât iubitorilor de cinema, cât şi celor care vor să descopere lumea prin călătorii, prin cunoaşterea de noi culturi, oameni şi locuri. Hip Trip își propune, astfel, să contribuie la crearea unei comunităţi de cinefili călători.

Selecția filmelor incluse în programul acestei ediții a fost realizată de Cătălin Olaru - câştigător al primei ediţii a concursului de critică de film „Fii critic la Cannes!", organizat de Les Films de Cannes à Bucarest.

Festivalul debutează cu un film-eveniment, difuzat în premieră într-un cinematograf românesc - El Clásico, propunerea Irakului pentru Premiile Oscar 2017, proiecţie ce va avea loc în prezenţa regizorului Halkawt Mustafa.

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival sunt disponibile în avans şi pe toată durata festivalului pe Eventbook.ro și la punctele partenere Eventbook.ro sau la Cinema Eforie şi Union (numai în timpul festivalului, 27-30 octombrie 2016).

Detalii despre HipTrip Travel Film Festival găseşti pe site-ul evenimentului.