• byron live la Quantic

  Spectacol live
 • 26 Ianuarie 21:00 - 23:00
  Găzduit de:
 • Pe 26 ianuarie, ia-ţi prietenii şi hai la Quantic! Te aşteaptă un concert byron cu multă energie, primul concert al trupei din noul an!
  Biletele la concert se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro și costă 40 de lei (cu o reducere de 50% pentru studenți, în baza carnetului).
  Cu siguranţă îi ştiţi şi le fredonaţi cântecele, căci byron sunt activi de 11 ani, cu 6 albume de studio lansate și 3 DVD-uri live. Au cântat de-a lungul timpului atât pe scene mari cât și în locuri mici, în care legătura cu publicul este primordială, au compus coloana sonoră pentru un serial marca HBO şi au filmat un concert în Salina Turda, la peste 100 de metri adâncime – „Live Underground”.

  byron – Marea (live)
  https://www.youtube.com/watch?v=xV_rkvLsvPc

  Experienţa unui concert byron este inedită, creativitatea muzicală fiind la un nivel maxim. Din când în când, trupa face și concerte de improvizaţie, spectaculosul primând la astfel de evenimente.
  Când byron au avut primul concert, pe 1 decembrie 2006 (sold-out la Lăptăria Enache), solistul și compozitorul Dan Byron era deja cunoscut pe scena alternativă românească grație activității în trupe precum Urma și Kumm. Ceilalți membri nu erau nici ei străini scenei rock – de exemplu 6fingers (clape) era activ la nivel european cu trupa de metal Magica. În timp, byron şi-au definitivat sound-ul cameleonic, bucurându-se în prezent de o sonoritate recognoscibilă la intersecția unor genuri precum alternative rock, art rock sau progressive.

  byron înseamnă:
  Dan Byron – voce, chitară, flaut
  Sergiu "6" Mitrofan – voce, clape, chitară
  Dan Georgescu – chitară
  László Demeter - bass
  Ovidiu Cristian – tobe

  www.byronmusic.ro
  http://fb.com/byronmusic