Hollywoodfun Downstairs [NZ] / Anemic Disco / Pandrea


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Program:
Doors Open @ 20:00
20:30 - Pandrea
21:15 - Anemic Disco
22:15 - Hollywoodfun Downstairs

Support:
15 Lei > 15.05.2017 20:30 < 25 Lei
https://eventbook.ro/music/bilete-hollywoodfun-downstairs-anemic-disco-pandrea-control-club

Neozeelandezii de la Hollywoodfun Downstairs vor urca pe scena din Control pe 15 mai, alaturi de trupele autohtone Anemic Disco si Pandrea.
Daca esti fanul ritmurilor intense, imbinate cu riff-uri psihedelice si punk in diverse forme si stari, atunci Hollywoodfun Downstairs sigur o sa-ti gadile urechile.
Formata in 2009, trupa a devenit cunoscuta pe scena underground la scurt timp dupa, avand un stil divers, abordand o combinatie intre post-punk, noise-punk si surf-punk. Trupa Hollywoodfun Downstairs a scos la lumina pana in prezent 3 materiale, cel mai recent fiind albumul “Tetris”, lansat la inceputul anului. Cu ocazia aceasta, trupa a plecat intr-un turneu de promovare a celui mai recent material, printre destinatii numarandu-se si Bucurestiul.
Cu influente diverse, pornind de la punk, post-punk si alte variatii, pana la grunge, shoegaze si post-rock, Anemic Disco o sa-ti creeze miscari involuntare ale corpului. Trupa a lansat in 2015 albumul de debut "The Glorious Waltz Of Decay”, acesta fiind singurul material discografic al brasovenilor.
Pandrea este un trio bucurestean care pupa noise-ul cu punk-ul si alternative-ul, toate acestea fiind presarate cu versuri despre camatarie si baroni locali. Până în prezent, cei trei muzicieni au lansat nu mai puţin de 7 materiale discografice, iar in 2015 au lasat un split pe vinil impreuna cu Bastos.

Hollywoodfun Downstairs [NZ]
NEW WAVE NOISE PUNK - Wellywood
https://www.facebook.com/Hollywoodfundownstairs/
https://hollywoodfundownstairs1.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=TNerKDiLuYs

Anemic Disco [RO]
Post Punk - Brasov
https://www.facebook.com/anemic.disco/
https://anemicdisco.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=xyMvsNqrcb4

Pandrea [RO]
Noise Rock - Bucharest
https://www.facebook.com/pandrea666/
https://pandrea.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=DnXG7oKSECs