HomeFest


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

HomeFest este primul festival artistic care se desfășoară în case și apartamente. Dacă primăriile se ocupă de fațade, noi vă propunem reabilitări interioare prin piese de teatru, dans contemporan, filme, workshop-uri și concerte. Din aprilie 2014, HomeFest aduce arta în spațiul domestic, transformă sufragerii și dormitoare în scene, oferă un bun prilej de a vă întâlni vecinii și în altă parte decât pe scara blocului sau la piață. HomeFest înseamnă cultură de casă!

A treia ediție HomeFest are loc între 15 și 25 martie 2016.

Intrarea la spectacole se face doar în baza rezervărilor. Biletul de intrare este, in tradiția HomeFest, reprezentat de o carte adusă de spectator. Cărțile strânse vor fi donate unor biblioteci din zona rurală.

Primele două ediții ale festivalului au reunit peste 90 de artiști, din România, Austria, Finlanda, Israel, Iran sau Olanda, și aproape 800 de spectatori, în peste 35 de case și apartamente din cartierele Bucureștiului. S-a jucat teatru, s-a performat, s-a dansat, s-a discutat și s-a văzut artă prinsă pe pereți, în cadrul a peste 35 de evenimente.

HomeFest este un proiect inițiat de lorgean theatre, marca homemade culture.

A treia ediție a festivalului este finanțată de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Fotografii